Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiaknál ennek mi lehet az oka?
Kapcsolatban van a férfi, de nőkkel barátkozik szívesebben. A nő barátai közül engem tart úgymond legjobb barátjának. A párkapcsolatával elégedett, azt mondja kellemesen érzi magát benne. Ennek ellenére másfél hónapja a mi kapcsolatunkra se tudnám rámondani hogy csak sima barátság. Szoktuk fogdosódni és már 4 alkalommal csókolóztunk. Ez az említett férfi barátom azt mondja hogy nem akarja de valahogy mégis csinálja. Én megigértem hogy nem fogok kezdeményezni semmi ilyesmit, mind a 4 alkalommal ő tette és azt mondja hogy nem akarta. Létezik ilyen hogy nem akarja és mégis csinálja? Ahhoz egy kicsit sok az a 4 alkalom
Férfiak titeket kérdeznélek elsősorban
Előttem szolok is elmondtak. Hogy minek is mentél ebbe bele? Ha mar a srác nem tiszteli a barátnőjét legalább neked legyen annyi eszed hogy leállítod es kész. Es mivel ez mar megtörtént akkor kalap kabát,eltűntetném az életemből. De előtte biztos szólnék szegény lánynak hogy mekkora féreg a barátja es te meg teszed ala a lovat.
Nem értem hogy ezt hogyan hagyhattad es te is ugyanugy benne vagy. De itt a legnagyobb hibás a srác te hülye meg bele is mész. Hat csak gratulálni tudok neked is! Komolyan mondom undorító hogy ezt megtortenhetet.
Remelem benned legalább annyi van hogy szolsz a baratnonek, nagyon sokat segitenel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!