Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Hányotoknak hazudott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hányotoknak hazudott a párja az orgazmusról?

Figyelt kérdés

Nem kérek olyan kommenteket, hogy aki nem veszi észre, az ...

Az orgazmus összes "jele" produkálva volt, csak nem volt valódi. Nem törte össze az önbecsülésem, de nem esett jól.

2021. nov. 5. 15:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Arra kíváncsi lennék, hogy gondolod hogy kéne megkérdezni egy pasit arról, hogy megjátssza a nő az orgazmust vagy se?:) ez nagyon érdekelne
2021. nov. 5. 20:11
 22/29 A kérdező kommentje:
Hát majd mindenki alkalmazkodik a barlanglakó férfiállat barátjához és lekommunikálja vele úgy ahogy tudja, annyit tudok mondani, hogy velem simán meglehetett volna beszélni :)
2021. nov. 5. 20:16
 23/29 anonim ***** válasza:

De kérdezem, szerinted hogy lehet ezt megbeszélni?

Ha egyszer elmondja, hogy nem tud elélvezni, onnan nincs visszaút, a pasi tudni fogja, hogy később megjátsza a lány. Tehát ha olyan típus, aki nem tudja elfogadni, akkor ezzel vége is. Szerinted hogyan lehet erre rákérdezni úgy, hogy közben ne áruld el, hogy nem tudsz elélvezni?

2021. nov. 5. 20:18
 24/29 A kérdező kommentje:

Te mondtad, hogy valakinek erre igénye van. Gondoltam akkor őt nem érdekli az sem, ha megvan játszva. Csak tudnám akkor mi alapján van ez eldöntve a férfiak helyett, hogy igénylik-e vagy sem. Ha meg nem tudná túl tenni magát, akkor én biztos nem akarnék ilyen emberrel lenni, s az is biztos, hogy senkit nem vernék át tudatosan másfél évig, pláne akkor nem, ha elméletileg érzéseim vannak felé. Szar duma ez az azért hazudok, mert "szeretlek".

Én nem vagyok játszmázós típus, s habár fiatal vagyok, de felnőtt, nem kerülgetni kell a kását, hanem kinyitni a szájat és elmondani mi a baj talán? Aztán vagy megküzdünk vele együtt vagy nem, a lényeg hogy mindenki szuverén jogon dönt, s nem egymás helyett döntjük el önkényesen, hogy a másiknak mi a jó, s pláne nem hazudunk, nézzük hülyének a másikat "törődöm veled" mottóval.

2021. nov. 5. 20:24
 25/29 anonim ***** válasza:
Én is így gondolom, ne nekem támadj. Mint mondtam én sosem hazudtam, még ha én szívtam is emiatt. De az tény, hoyg a többség nem viseli el, tehát velük is kell kezdeni valamit. Vagx azt gondolod, hogy a pasik 80%-a maradjon szingli örökre?
2021. nov. 5. 20:46
 26/29 anonim ***** válasza:
Miért kellene hazudnia! Mindent megbeszélünk!
2021. nov. 11. 19:15
 27/29 anonim ***** válasza:
Mindenkinek.
2022. jan. 13. 22:04
 28/29 anonim ***** válasza:
Én már hazudtam róla, és utólag be is vallottam, hogy kamu volt. Egyszerűen ott és akkor nem akartam elrontani az élményét azzal a tudattal, hogy hosszas nyalás/ujjazás/csiklómasszírozás után se sikerül neki, hiába próbálkozik. Többször is volt ilyen. Egyébként nem magamtól vallottam be, de annyit kérdezgette, hogy jó volt-e, biztos-e, hogy nem tudtam, nem akartam magamban tartani annyi nyaggatás hatására is.
2022. jan. 15. 00:01
 29/29 anonim ***** válasza:
#28 vagyok, kiegészítésképpen: a kevésbé önzetlen oka a dolognak az, hogy nem tudok szabadulni, amíg nem élvezek el. K**vára unom az egészet, rég abbahagytam volna, de nem, nem szabad, ő szeret, ő örömet akar okozni nekem, olyan rossz, hogy ő kielégült, én meg nem, ez így nem maradhat. Neked nem lenne eleged abból, hogy folyamatosan konfliktus van emiatt, vagy minimum a másiknak a szomorkodó arcát kell nézned utána órákon keresztül, mert ő csalódott magában, és milyen rossz neki?
2022. jan. 15. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!