Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es,55-ős hölgyek hányotoknak fordult meg a fejébe összebujni egy fiatalabb férfival, mondjuk 25-40 közöttivel?
44 vagyok, 35 alá nem szívesen mennék, de 30 alá tuti nem.
Pár éve befigyelt egy nálam 15 évvel fiatabb, de nagyon gyerekesen, éretlenül viselkedett (nem a szexben).
Egy potens 35 körülit el tudok képzelni - alkalmanként és nem járvány idején.
10-15%-ával úgy első tippre. Az időtáv túl tág, egy 42 éves nő is 40-es és ágyba bújna egy megfelelő kiállású és fejben kellően érett 38 évessel, de egy 25 évessel már nem biztos.
Egyébként meg nem az arány számít, hanem hogy te személyesen találsz-e partnert erre. Tipp: ha vége a járványnak akkor látogass meg egy swinger klubot.
24 voltam amikor egy rakat 40 feletti nővel feküdtem le. Voltak nagyon jók, isteniek meg pár olyan amit többször inkább nem...
35F
eddig az összes párom fiatalabb volt nálam
volt aki csak 9 hónappal de volt aki 10 évvel
viszont -10 évnél fiatalabbat nem akarnék az már sok lenne
alkalmi szexre meg egyáltalán nem kell pasi csak párkapcsolatra
46N
Nagyon nehéz olyan pasit találni, ha fiatal is, amelyiknek muködik a farka. Legtöbb semmit sem ér, föleg aki a legjobban dicsekszik es reklamozza magát. Akkor áll neki, amikor saját maga veri.
Kulön adottság jó lenni a szexben, ahogy nök közul is sok van aki hiszi magáról , hogy szereti a szexet, és mégis csak csiklóorhazmusa van es az is akkor, ha magának csinálja
Meg lehet próbálni. Én próbáltam több pasival, ( ök inszisztáltak fenyegettek hogy fenevadak az ágyban sokat birják), végül daruval se állt fel nekik. Vagy ha igen két percet sem tartott
Talán a megoldas egy csendes nem dicsekvö férfi ?
Életemben 2 pasi volt aki szexelni tudott es 43 vagyok
Csak ne csalódj
Én 33 nak nezek ki , sminkelt ápolt , hiába, ciki az egesz már feladtam a próbálkozást
Mondhatom hogy próbáltam hosszasan ismerkedni elötte, most peldaul az utóbbi pasival, 3 hónapot járt utánam, kialakultak köztünk érzelmek is, nagy szeretet oda vissza, szexre kerul a sor , puhap.cs
Nem serteném meg soha, másodjára is ez volt és most 3 djára is szeretné . Nem tudom mit találjak ki , hogy meneküljek ki ebböl hogy sértés se legyen
Idősebb Hölgyek! (30-40-50-60)
Szívesen ismerkednétek egy fiatalemberrel? (60+)
Ugye milyen hülyén hangzik?
Sokkal fontosabb lenne azt tudni, hogy miért nem elégülnek ki azok a bizonyos korosabb hölgyek sem a korban hozzájuk illő, sem a sokkal fiatalabb legyényel?!
Ez általában csak hajszolása lenne az élvezetnek, ami általában nem sikerül. Mindig csak az a kis kéjérzet van, amit meg szeretne sokszorozni, hogy érezze hogy ő is megérdemel egy nagy orgazmust! De az sajnos általában a kemény(f)kötésű legényekkel sem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!