Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hányotoknak hazudott a párja az orgazmusról?
Nem kérek olyan kommenteket, hogy aki nem veszi észre, az ...
Az orgazmus összes "jele" produkálva volt, csak nem volt valódi. Nem törte össze az önbecsülésem, de nem esett jól.
Szerintem még nekem nem hazudott csaj Bár az is sokat segített ,hogy Szűz vagyok LOL
Bocsi de nem tudtam ki hagyni :D :D
Azt nőként szért megjegyezném, hogy hiába kérdezed a férfiakat:D a legtöbbüknek biztos megjátszották már az orgazmust, de szinte biztos, hogy nem tűnt fel fel nekik, a nők pedig nem szokták utána benyögni, hogy amúgy kamu volt remélem tudod:D
A nők válaszai lehetnek inkább relevánsak a kérdésben.
Ilyenkor egyébként eszembe jut exem, aki több mint 50 nővel volt már szerintem élete során és nekem a világ legkomolyabb meggyőződésével állította, hogy még sosem volt vele olyan, hogy egy nő ne élvezett volna el tőle és nagyon rosszul esik neki, hogy most nekem nem megy és egyébkènt se hallott olyanról, hogy 'a nők többségének nincs hüvelyi orgazmusa'. Aranyos, nem?:D És hozzáteszem egyáltalàn nem volt egy hülye pasas (bármennyire is annak tűnik ez alapján:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!