Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Hányotoknak hazudott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hányotoknak hazudott a párja az orgazmusról?

Figyelt kérdés

Nem kérek olyan kommenteket, hogy aki nem veszi észre, az ...

Az orgazmus összes "jele" produkálva volt, csak nem volt valódi. Nem törte össze az önbecsülésem, de nem esett jól.

2021. nov. 5. 15:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
9es, mintha az én történelmet írtad volna le. 40+nővel volt, és az összesnek volt orgazmusa tőle, méghozzá soknak hüvelyi, biztos velem van a baj. Ki volt akadva, és kikérte magának, hogy én azt feltételezem, hogy színlelt néhány. Hozzá teszem, nagyon nem volt jó az ágyban, és nem is bírt sokat, ilyen 5 perceket átlagosan, nagyon ritka volt a több. Dehát, előttem mindnek elég volt.
2021. nov. 5. 17:28
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
9# és 11# ezek egy öntelt, átb*szott férfi tünetei :-)
2021. nov. 5. 17:30
 13/29 anonim ***** válasza:
hölgyek, vannak olyan férfiak akikben érzitek az önzetlenséget és az imádatot és emiatt velük őszinték vagytok?
2021. nov. 5. 17:31
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

#11: Sírok, tudtam én hogy ez nem annyira ritka jelenség. Aranyosak valahol, hogy ezt elhiszik.

Az én párom jó volt az ágyban, bár az előjáték ismeretlen számára... Ami ugye egy nőnek nagyon fontos, szóval..:D

2021. nov. 5. 17:37
 15/29 anonim ***** válasza:
14#-es hogy jó az ágyban ha az előjáték ismeretlen számára? akkor mitől jó?
2021. nov. 5. 17:41
 16/29 anonim ***** válasza:
#15: Minden másban:D sajnos. Meg aztán ez szubjektív kinek mi a jó ugyebár
2021. nov. 5. 17:47
 17/29 A kérdező kommentje:

Azért kedves hölgyek, kicsit nevetséges az, ahogy ti próbáljátok itt kinevetni a férfit. Mégis mit gondoljon/érezzen, ha mindenki hazudik. Ez a ti művetek a ti hazugságotok.

Az én esetemben 1,5 évig ment, ma derült ki, nem tört meg annyira, de azért rohadtul szomorú. A mi esetünkben fiatalok vagyunk, az előző párom sem tudott elélvezni, de azt sem éreztem az én kudarcomnak őszintén.

Nem szeretek nyalni, nem szoktam sokszor, de amikor igen, akkor sokági tetszik neki. Naponta többször van szex. Viszonylag nagy farkam van, és rendesen áll, hosszúak szoktak lenni az együtt létek, 10 alkalomból ha kétszer elélvezek, mert engem nem érdekel, így tovább bírom jobb lehet neki. Mindenhogy szoktuk csinálni, zuhanya alatt, ágyban, sok pózban, nem megszokottakban is, kb az idő háromnegyedében én csinálom egy normális tempóban. Tud spriccelni, azt gondolom nem tudja megjátszani, szóval azt elérem. Amúgy remeg a lába, vannak összehúzódásai, arcot vág, hangot ad, lábaival bemarkol, befeszül. Már ne haragudjatok, mégis milyen dolgokból kéne még tudnom, hogy most orgazmusa van-e vagy sem?

Tudom többet ujjazni, nyalni, de jobban megdugni nem tudom, minden pózban, hosszan, gyorsan, lassan, hosszú merev farokkal és ez nem az agyam szüleménye. Nem feltétlen érzem, hogy rajtam áll vagy bukik a dolog. Az meg hogy nők erről rendeszeresen hazudnak, szánalmas.

2021. nov. 5. 18:54
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

#17: Mondanám, hogy egy tapasztalt, figyelmes férfinek éreznie kéne, hogy van-e orgazmus vagy sem. De tudom jól, hogy sokan elég ügyesen játszák meg, nyilván nem olyan egyszerű rájönni.

Viszont ahelyett, hogy a nőket utálnád, szánalmasnak neveznéd, talán el kéne gondolkodni, hogy vajon miért is kamuznak ennyien...

Szerinted nekem jobb lesz, ha megjátszok egy orgazmust? Ad valami élvezetet? Belátható, hogy nem. Ebben valódi élvezet nincs. Gondolkodj kicsit, akkor mi lehet az oka vajon? ---> férfi ego. Gyakorlatilag az esetek többségében a férfiak az oka, hogy a nők hazudnak:D hoppá hoppá. Igen, ugyanis a legtöbb férfi nem bírja feldolgozni, ha nem sikerül kielégítenie a partnerét, akkora ügyet tudnak belőle csinàlni, hogy az nem igaz. Akkora nyomást tudnak helyezni a nőre, hogy az elképesztő. Elkezdik erőltetni, 'ráfeküdnek a témára hogy sikerüljön' de ezzel max azt érik el, hogy valamiféle projekt lesz a nő és felstresszelik a partnert. Ha a férfiak képesek lennének normálisan kezelni ezt a 'kudarcot', akkor nem lenne annyi kamuzó nő. Persze vannak kivételek, de mikor 10/8 pasi nem tudta kezelni és utána találkozik valakivel a csaj, aki tudja, szerinted be fogja kockáztatnu, hogy elveszítse a pasit? Akkor már inkább füllent kicsit, jobb biztosra menni.

Láthatóan te se tudod ezt feldolgozni, annyira rohadtul sérti az egodat a dolog. Itt fakadsz ki gyk-n a nőkre, ahelyett, hogy megkérdeznéd a párodat, hogy szívem miért nem mondtad el őszintén, hogy nem élvezel el? Neeem te kiakadsz, haragszol, önző vagy, meg se fordul a fejedben, hogy talán volt valami oka rá. Egyből szánalmas hazug. Grat.

Megsúgom, én sosem hatudtam senkinek erről, mindig felvállaltam hogy nem tudok elélvezni (ilyen vagyok, nekem soha nem ment senkivel), de tudod mit kaptam az őszinteségért cserébe? Elhanyagolást (ha úgyse élvez el mi értelme van kényeztetni hosszan), folyamatos megjegyzést, hogy miért nem megy, neki ez rosszul esik. Folyamatos stresszt, nyomást. Ja és többen meg is csaltak, mert egy idő után a nagy férfi ego nem tudta elviselni, hogy nem sikongva élvez alatta a csaj így elment valaki máshoz, akivel végre férfinek érezhette magát:)

Szóval szerintem kussolj, fejezd be a picsogást és ülj le a csajoddal megbeszélni, hogy miért nem merte elmondani neked, hogy nem élvez el okoska.

2021. nov. 5. 19:11
 19/29 A kérdező kommentje:

Tehát akkor mondom mégegyszer.

- Scpriccel

- Arcot vág, nyög

- Remeg a lába és nem megjátsza, hanem remeg.

- Összehúzódásai vannak, nem megjátsza hanem van.

- Feszülnek a lábai

- Bemarkolja a lábait.

De nem élvezezel el. Kérdezem, milyen jeleket ad még a test, ami megkülönbözteti az igazi orgazmust. Hallgatlak!

Ezen kívül én nem utálom a nőket, azokat utálom akik hazudnak, nemtől függetlenül, így utálom azokat a nőket, akik hazudnak az orgazmusról, aminek semmi értelme. Én egy figyelmes embernek tartom magam, nem úgy mint azok a férfiak, akikről írtam, hanem teljesen objektívan, jó vagyok az ágyba. De igen, sem előző barátnőm nem tudott elélvezni, sem a mostani. Az első nem hazudott, ő magának is kínszenvedés árán tudott csak olykor elélvezni, nem hiszem, hogy én hibám. Mostani esetében pláne nem gondolom, hogy én hibám. Én magam részéről nem is igénylem gyakran, hogy elélvezzek, nem vagyok önző típus. Szóval engem, nehezen lehet ezzel betalálni.

Ez nem férfi ego. De ha férfi ego is. Akkor mi lenne, ha ezt megbeszélnéd az adott férfival, és annak játszanád meg magad, aki igényli. Nekem esélyem sem volt választani, én soha egy büdös jelét nem mutattam annak, hogy én ettől kevesebbnek érzem magam. De ha nem is tudok arról, hogy nem elég amit csinálok, eleve nehezen tudok változtatni, de mint sokszor említettem, én tudom jól, hogy sok nő nem azért nem tud elélvezni, mert béna a férfi, hanem mert nehezen megy, gyakran lelki problémák miatt.

Szerintem hárítasz, s ez a nevetséges. Felnőtt emberek nem tudják megbeszélni a dolgokat. Férfi ego. S ha férfi ego is lenne, akkor rabszolga módjára aláfeküdt és megalázod magad a színészkedéssel? Ebből sehogy nem jössz ki jól, nevetséges egyszerűen. A buta férfiakhoz alkalmazkodsz, még én magamat egy megértő normális embernek gondolom, és akkor dugjak másfél évig hazugságban, egy olyan szituációban ahol utólag is úgy érzem, hogy esélyem sem volt felismerni.

Az első párom, nem tudott elélvezni, de nem játszotta meg magát. Ebből egész kapcsolatunk alatt nem volt semmi probléma. Az elején azt gondoltam én hibám, pár hónapig mindennel próbálkoztam, nem sikerül, utána mondtam, hogy jó, én innentől nem tudok többet tenni, ő is így érezte és kész. Azóta sem volt senkivel sem orgazmusa. Miért is vállalnám magamra ezt a tehert?

Mit nem tudok feldolgozni? Nem az zavar, hogy nem tud elélvezni tőlem, a másfél éves előadás zavar. Te nem tudsz kilépni a tévképzetedből, amit görcsösen próbálsz megmagyarázni. Azért nem mondta el, mert a helyemben is elméleteket gyártott, majd most miután közöltem, hogy amúgy kvára nem törtem össze, értetlenkedett, s kicsit megtört, hogy akkor mi a francnak művelte ezt és keserítette a lelkét bűntudattal a semmiért!

Ez a baj tudod, nem a nőkkel az emberekkel. Valakinek van egy rossz tapasztalata, sérelme, s utána kivetítek mindenkire. Nekem senki ne játsza meg magát azért, mert az előző kapcsolatában ez volt a módi.

Senki nem picsog, értelmesen beszélek, már nehogy te akard megmagyarázni nekem, hogy mennyire érthető hazudni és én legyek a szar, mert felháborodok, hogy rendszeresen hazudnak nők egy párkapcsolatban az orgazmusról. Továbbra is... nevetséges.

2021. nov. 5. 19:54
 20/29 A kérdező kommentje:
Bocsánat a rengeteg hibáért, remélem azért olvasható ...
2021. nov. 5. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!