Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 28 évesen 15/3,5 cm -es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen 15/3,5 cm -es pénisszel teljesen meglehet engem érteni, hogy még nem mertem csajozni?

Figyelt kérdés

Nyilván szűz vagyok, ráadásul csók szűz illetve extrém labilis lelkiállapotú. Már attól hetekig depressziós vagyok, ha valaki megszólja a magasságom (nemtől függetlenül) ami 170 cm, az viszont, hogy egy nőnek ne legyen elég a farkam/megszóljon/megcsaljon egy nagyobb méretű pasival, attól meg sztem öngyilkosság szélére is tudnék sodródni. Extrém önbizalomhiányos és komplexusos vagyok ezért nem meglepő, hogy soha nem mertem lányok felé nyitni.

Nyilván ha nagyobb méretem lenne (mondjuk 18/5 ami már tökéletesen korrekt), akkor már rég lenne egy tucat exem és álomszép párom valamint tökéletes életem.

Viszont úgy érzem szűzen fogok meghalni és nem is merek változtatni. Amikor valaki szánalmat tanusít amiért nincs csajom legszívesebben bemondanám a méretem. Kiváncsi lennék mi lenne a válasza.

Szerintetek is teljesen meg lehet engem érteni, hogy ilyen mérettel nem merek lányok felé nyitni?

---------

Vagy felteszem másképp a kérdést:

Ti ilyen mérettel hogy tudnátok együtt élni?

2021. nov. 4. 21:08
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Ezt csak most olvasom...

Kérdező: "Nyilván ha nagyobb méretem lenne (mondjuk 18/5 ami már tökéletesen korrekt), akkor már rég lenne egy tucat exem és álomszép párom valamint tökéletes életem."

Nem lenne hidd el akkor sem. Ilyen hozáállással és gondolatmenettel nem.

Ha a nők csak egy puncik lennének, talán igazad lenne. De pont a boldog élethez, és párkapcsolathoz a nőnek nem csak egy hatalmas farokra van szüksége.. Nem a farok az élet boldogság vektora. Pff.... nem is tudom erre mit írjak. És ha azt hiszed hogy ha egy gyönyörú csajod lenne, azzal minden meg van oldva, akkor azt hiszem nem vagy tisztában, hogy egy párkapcsolat mitől harmonikus, mitől boldog. Vagy Te mitől lennél az. Egy párkapcsolat 10.000x bonyolultabb, mint csak annyi hogy nagy farok, és szexi kinézet.

Ne haragudj, de ki kell mondanom: Te nagyon el vagy tévedve... Tényleg valami szakembertől kérj inkább segítséget, mert itt ezt neked a GYK-n nem fogja tudni senki már megoldani. Lásd be kérlek, sokkal többre mennél ha legelább ezt elfogadod!

2021. nov. 5. 23:46
 32/48 anonim ***** válasza:
Stimmel,Továbbá,olyat is olvastam,hogy a nagyobb farkat,problémás volt behelyezni,ráadásul,a hölgy,nem élvezte.Igaz,pontos méretet,nem írt.Meg,még szexpartnernél is kiírja a hölgy,hogy csak kiméretű urat,tud befogadni.Mi van a másik oldallal?Tehát,nem foglalkoznánk olyan hölggyel,akinek,jóval kisebb a keble,mint amilyennek látszik,mert olyan melltartót hord?A hölgy,egyébként szexis és a kémia is megvan.Én,semmi estre sem szaladnék el!Vagyis,a nő is,attól még fog szexelni,mert a fütyi,esetleg kisebb,mint amit várt.Legalábbis,ez lenne a normális.
2021. nov. 5. 23:59
 33/48 anonim válasza:
52%

Magam is hasonló méretekkel rendelkezem, szintén 28 vagyok és igen, közöm nem volt még nőhöz/lányhoz eddigi életem során. (Mondjuk gimiben egyikőjük padtársam volt, de ez volt a legtöbb.)

Szakemberhez kellene fordulnunk kedves kérdező, mese nincs.

Már csak az a kérdés milyenhez, melyikhez és bírjuk-e majd az alkalmakat finanszírozni, mert én pl abszolút nem tudom milyen költségvonzata van az ilyesminek, de gyanítom nem aprópénz.

2021. nov. 6. 00:31
 34/48 anonim ***** válasza:
88%

Nem lehet megérteni.

Átlagos méret és ne hidd azt, hogy nagy jelentősége van a méretnek.

A legtöbb nő egyébként is csiklón keresztül ér el orgazmust.

Szedd össze magad, egy életed van.

2021. nov. 6. 00:48
 35/48 anonim ***** válasza:
90%
Igazad van,33-as!Nő esetén,aki vállal szűztelenítést,kb 20ezer. Pszichológushoz,a háziorvos is ad beutalót,TB alapon.Az nem fizetős.Bár lehet,ha az orvos felajánlja,hogy foglalkozna veled privátban,az fizetős.Mármint,orvosilag foglalkozna veled!Amennyiben,a nőt(is) választod,akkor neked is felajánlom,hogy nézünk neked egy nőt,megszervezem,a hölgy ajtajáig,el is kísérlek,ha kell.Utána,megbeszéljük,esetleg haza is viszlek,a saját kapudig vagy ajtóig.Amikor rászántad magad,írj privátot!Persze,ha Budapestben gondolkodunk.
2021. nov. 6. 00:48
 36/48 anonim ***** válasza:

#35 Respekt, hogy segítőkész vagy!

#33-nak meg éljen a lehetőséggel :) Ne tegye azt mint a kérdező, hogy visszaszól azoknak akik amúgy segíteni akarnak rajta.

2021. nov. 6. 01:00
 37/48 anonim válasza:
33 as vagyok, és nem is rossz ötlet 35-ös egy orvost megkérdezni, hogy mit ajánlana, hova menjek. Azonban egy ipari szűzoltómuffal inkább nem hálnék, nem hiszem hogy sokat segítene, sőt még talán rontana is az önértékelésemen, hogy ilyen csúfosan kellett elvesztenem a tudjátokmit.
2021. nov. 6. 01:17
 38/48 anonim ***** válasza:

"Próbálgatni a szerencsémet - ahogy már egyszer írtam - meg nem fogom, mert a pszichém nem bírná ki. Nincs az a pszichológus, aki megnövelné a péniszemet. Márpedig én nem konzervatív családanyákat keresek párnak, hanem szenvedélyes, szexis testű, forró szép csajokat."

Szegény ember nem válogat. :DDDD

2021. nov. 6. 01:28
 39/48 anonim válasza:

Koliban volt egy gyerek mindig ezzel vígasztalta magát:

Kicsi, de legalább vékony!

2021. nov. 6. 01:41
 40/48 anonim ***** válasza:

Na itt van a kutya elásva:

"Próbálgatni a szerencsémet - ahogy már egyszer írtam - meg nem fogom, mert a pszichém nem bírná ki. Nincs az a pszichológus, aki megnövelné a péniszemet. Márpedig én nem konzervatív családanyákat keresek párnak, hanem szenvedélyes, szexis testű, forró szép csajokat."

Te a FÉRFIasságod keresed és jól is teszed. Engedd meg, hogy utat törjön ez az energia, tedd bele azt minden szituációba! Ettől leszel egyre TÖKÖSEBB! Ezzel együtt fog jönni az érzés, amely már feledtetni fogja a péniszméret kérdést a fejedben, ugyanakkor növekedni is fog a méreted!

2021. nov. 6. 07:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!