Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 28 évesen 15/3,5 cm -es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen 15/3,5 cm -es pénisszel teljesen meglehet engem érteni, hogy még nem mertem csajozni?

Figyelt kérdés

Nyilván szűz vagyok, ráadásul csók szűz illetve extrém labilis lelkiállapotú. Már attól hetekig depressziós vagyok, ha valaki megszólja a magasságom (nemtől függetlenül) ami 170 cm, az viszont, hogy egy nőnek ne legyen elég a farkam/megszóljon/megcsaljon egy nagyobb méretű pasival, attól meg sztem öngyilkosság szélére is tudnék sodródni. Extrém önbizalomhiányos és komplexusos vagyok ezért nem meglepő, hogy soha nem mertem lányok felé nyitni.

Nyilván ha nagyobb méretem lenne (mondjuk 18/5 ami már tökéletesen korrekt), akkor már rég lenne egy tucat exem és álomszép párom valamint tökéletes életem.

Viszont úgy érzem szűzen fogok meghalni és nem is merek változtatni. Amikor valaki szánalmat tanusít amiért nincs csajom legszívesebben bemondanám a méretem. Kiváncsi lennék mi lenne a válasza.

Szerintetek is teljesen meg lehet engem érteni, hogy ilyen mérettel nem merek lányok felé nyitni?

---------

Vagy felteszem másképp a kérdést:

Ti ilyen mérettel hogy tudnátok együtt élni?

2021. nov. 4. 21:08
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
87%
Ismét egy kifogás...
2021. nov. 4. 21:53
 12/48 A kérdező kommentje:

"Izgalom hatására, meg ingerlés hatására egyre szűkebb lesz."

Én meg úgy tudom pont fordítva van. Ezért van az, hogy kellően felizgatott csaj betud fogadni egy 20/5-ös farkat is és élvezni is tudja.

2021. nov. 4. 21:57
 13/48 anonim ***** válasza:
96%
Az volt a kérdés,hogy meg lehet-e téged érteni? A válasz NEM.Egyrészt,statisztikailag átlagos,továbbá,ha egy lány már eljutott addig,hogy hajlandó szexelni veled,akkor igen csekély a valószínűsége,hogy a méret fogja érdekelni.A további kérdésre a válasz,az,hogy miért ne tudnék ilyen mérettel élni?Egyébként,van megoldás.Vagyis pszichológushoz mész vagy fizetős nőhöz.A pszichológust,neked kell megoldanod,a nőt esetleg közösen megtaláljuk,ha budapesti vagy.Amennyiben nem,akkor azt is,nagyfiúsan,egyedül kell elintézned.Bár,csak van valamilyen ismerősöd,aki megszervezi és a hölgy ajtajáig,elkísér.A többit bizony,neked kell csinálnod!
2021. nov. 4. 22:01
 14/48 anonim ***** válasza:
96%

Az a gáz hogy valaki nem lép hanem a farka miatt hisztizik.....nézem a gykát és a legtöbb kérdés a farok méret meg hogy gáz e ennyi évesen...

Nem kifogásokat kéne keresni hanem összeszedni magad és odamenni egy lányhoz. Én 22 évesen vesztettem el azóta második barátnőm van és egyik se panaszkodott főleg hogy mindkettőnek tudtam újat mutatni

2021. nov. 4. 22:51
 15/48 anonim ***** válasza:
77%

Eléggé betekerted magad a farok témába.

Egy biztos, jól bevitted magad az erdőbe és nem találsz ki sajnos.

Én 17,5\4,5 mérettel rendelkezem, de valami szellemi stiklim nekem is van, mert számomra ez kicsi. Ezért van azu, hogy eddig minden nő elhagyott, mert sosem éreztem jónak magam ezzel a mérettel.

Számomra a 22,5—23\5,5—6 centis méret lenne megfelelő.

Minden volt barátnőm pasijanak tudom a méretét, mivel allprofilokrol lánynak kiadva magam rájuk írtam és kértem tőlük farok képet úgy, hogy a centit is tegyék oda.

Érdekes, de 1 kivételével mindegyiknél nagyobb volt a farkam.

Egynek volt 20 centis.

Sajnos hiába volt nagyobb szerszámok náluk, mindig a farok témán agyaltam, kattogtam, pozokrol, hogy csinálták, mint csinálták stb.

Sajnos egy lány sem bírta mellettem másfél évnél tovább, az agyukra mentem az exek farok méretével, ami durva mert egyik sem tudta a saját pasijanak a méretét, de én igen, én aláírom, hogy van valamilyen betegségem ezugyben, valószínűleg neked is ilyen betegséged lehet.

Szerintem ez a méret átlagos, a legtöbb lánynak elég. Menj el orvoshoz, pszichologushoz, súlyos, masszív önértékelési és önbizalmi problémáid vannak, nekem is sajnos.

2021. nov. 4. 22:56
 16/48 anonim ***** válasza:
61%
Az a gáz, hogy itt élő adják, hogy oh ez tökéletes, meg nem lehet érezni a különbséget, sőt, szűkül a hüvely izgalom hatására.... Azért ekkora baromságokat ne hazudjunk már össze, ez egyértelműen vékony, és nagyon is sokat számít +1 centi. És nyilván a hüvely izgalom hatására tágul, akár a 2x is. Nem tudom mi értelme hamis reményekkel dobálózni. Én a következőket javaslom: nyalni/ujjazni tudj, illetve vannak különböző pénisz vastagító kiegészítők. Meg egyéb szexjátékok, amik sokat tudnak segíteni. Hidd el, lesz, akinek ez így megfelel. Persze, lehet, hogy el leszel utasítva, de mindenki jár így az életben, az is, akinek kicsi, és az is, akinek nagy. Attól még lehetsz boldog.
2021. nov. 4. 23:02
 17/48 anonim ***** válasza:
81%
Nem!Az a gáz,ha mindenáron a méretre helyezzük a hangsúlyt!Egy statisztikailag közepes,ugyan már,miért lenne kevés? Ilyen alapon,egyetlen kismellű nő sem menne férjhez,mert a kis mell,gáz.Továbbá,hasonló méretekkel rendelkezem,mint a kérdező és mindegyik hölgynek megfelelt.Igaz,volt kémia is.
2021. nov. 4. 23:14
 18/48 anonim ***** válasza:
96%

Az a helyzet, hogy nem a farkad gátol, hanem a pszihés problémáid.

Én például mire megmértem a farkam először, már megdugtam legalább 10 csajt. Tehát aki szexelni akar, és később érzelmi kapcsolatot, az nem a farkával van elfoglalva,hanem a csajokkal.

51F

2021. nov. 4. 23:16
 19/48 anonim ***** válasza:
77%

Átlag méreted van, 10-ből 9 embernek aki szembe jön veled az utcán a nőjével kézenfogva, vagy babakocsit tolva kb. hasonló mérete van. Ettől még csalnak meg embereket, dobnak is időnként - de nem a méretük miatt.

Ami téged gátol az a pszichés, mentális problémáid. 28 vagy, mikor akarsz végre megszabadulni a démonaidtól? Keress fel egy jó szakembert, a te problémád nem a szex, hanem a szorongó személyiséged. Az nyomja rá a bélyegét az egész életedre, s e miatt nincs csajod sem.

2021. nov. 4. 23:40
 20/48 anonim ***** válasza:
93%

Megérteni meg lehet. De nem a farkad mérete miatt, hanem mert emiatt magaddal szemben és a nőkkel szemben előítéletes vagy. És emiatt teljesen felesleges gátat építesz magadnak.

Magaddal szemben azért, mert.... az átlagos európai méret 13-15 cm környékén van.

Googe, és olvass utána! Úgyhogy a Tiéd abszolúte de teljesen átlagos! Ezt nem is ragoznám. Önértékelési probléma, vagy testkép zavar. Másokéval méregetni meg felesleges. Úgyis mindenben lehet találni nagyobbat, erősebbet, okosabbat, gazdagabbat...

A nőkkel szemben meg azért vagy előítéletes, mert azt gondolod hogy egy nőnek egy férfitól semmi más nem kell a boldogsághoz, csak egy minnél nagyobb farok. Hogy minnél nagyobb a farok, annál boldogabb a kapcsolatban. Hogy ez a hülység még nem kopott ki a társadalomból nem is értem. A nő nem csak punci.. A nőknek a jó szexen kívűl, sok más sokkal fontosabb dologra is szükségük van. Érzelmi és fizikai biztonságra, rátermettségre, pozitív érzelemkre, és sorolhatnám..

Szóval szedd össze magad, és próbálj meg ezen túlléppni. És ahogy az első vagy a második csaj összejön, rájössz hogy tök hülyeség volt ezen parázni eddig is.

Van még egy megoldás a gátak gyors ledöntsében, azt megírom magánban, mert azt itt nagyon lepontoznák :)

2021. nov. 5. 02:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!