Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőkhöz szólna,Találkoztatok-e már 10centinél kisebb pénisszel? Tudtátok hogy mire lehet számítani vagy teljesen váratlanul ért?
Mi történt utána? Lett folytatása? Vagy valamilyen indokkal leléptetek? Esetleg megmondtátok az őszintét hogy ez nem fog működni?
Mielőtt valaki belekötne,nem vagyok komplexusos nem egy újjabb "jaj elég nagy-e a pöcsöm" kérdés csupán érdekel hogy ilyen élethelyzetben hogy reagáltatok,mit gondoltatok
Ha nem ilyen a tied akkor mit érdekel az hogy mi van a kisfütyivel?
Nekem eszembe se jutna hoy a máséval foglalkozzak.
Egy folyton hencegő pasi volt, hogy ő mekkora kiràly az ágyban.
Egyszer meló után felmentem hozzà egy kàvéra.
Ahogy levetkőztünk akkor láttam meg, állva kb akkora volt mint a középső es gyűrűs ujjam együtt.
Mondtam hogy most hagyjuk abba mert ez nem fog menni. Felöltöztem és hazamentem. Ő közben verbàlisan bàntalmazott. Voltam fehérmàjú, pènzéhes krva, golddigger, ami épp eszébe jutott.
Egy cseppet sem sajnàltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!