Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudnátok pár jó tanáccsal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok pár jó tanáccsal ellátni első együttlét előtt?

Figyelt kérdés

Holnap a barátomnál alszom (nem először), késznek érzem magam arra, hogy megtörténjen és valószínűleg meg is fog. Elég tapasztalatlan vagyok ezen a téren és ő az első barátom.

Remélem tudtok néhány jó tanácsot adni. Mire figyeljek? Mit csináljak, illetve mit kerüljek el?

18/L

2021. nov. 4. 20:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
15%

Én is kíváncsi vagyok mi volt. Én a kettes voltam, de törölték a válaszom.

Végül lenyelted neki?

2021. nov. 8. 23:19
 22/28 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a hasznos tanácsokat! Sokat segített. Igaz nem ment zökkenőmentesen, de ennek ellenére sem cserélném el.

Mikor bementem a szobájába este Ő már ágyban volt, egy gyertya pislákolt az éjjeliszekrényen és nagyon finom illat volt a szobában tőle, ami segített ellazulni. Összebújva feküdtünk, majd elkezdett simogatni, aztán heves csókolózásba torkollott az egész. Végig nagyon figyelmes volt és gyengéd. Masszázs, hosszú előjáték és kényeztetés után eljött a nagy pillanat. Egyáltalán nem izgultam és nem feszültem rá. Teljesen nyugodt voltam vele. Nem mondom eléggé meglepődtem mikor elővette. Nem hittem, hogy valaha is be fog menni xdd Mielőtt bárki kérdezné, igen védekeztünk!!! Kellett síkosító bővne, nagyon nehezen ment be és rohadtul fájt. De miután teljesen bement már egyáltalán nem fájt és tudtam élvezni az aktust. Végig gyengéd volt, kérdezte hogy fáj, megálljon-e, szóval tényleg nagyon figyelmes volt. Miután vége lett segített letakarítani magam, agyon dicsért, ami nagyon jól esett. Aztán összebújtunk és el is aludtunk.

Másnap reggel pedig ágyba hozta nekem a kávét, persze utána történt még egy akció és akkor már nekem is sikerült elmenne, ami meglepő, mert sok ismerősöm ritkán tud elmenni hüvelyi úton.

Szóval teljesem jó élményként éltem meg és nem bántam meg.

2021. nov. 16. 23:23
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
👍💕💕🥰
2021. nov. 16. 23:27
 24/28 anonim ***** válasza:
89%

Köszi a visszajelzést! Még az kéne a továbbiakban, hogy a szeretkezést ne aktusként fogjátok fel, ami olyan, mint a tv vacsi: egy zárt egész doboz, amiben benne van a kis kaja adag. Sokkal jobb, ha egy jobbra-balra csavarható, kreatívkodható, félbe hagyható, tovább folytatható, kiegészíthető kontaktusként tekintetek rá, ami az összebújás és a szervesen együtt töltött idő egy kicsi, de jelentős része.

Én nem szeretem az ilyen szummázó szavakat, hogy előjáték, nem szeretem ha be kell úgy mennie, hogy fáj (tudom, elsőre nehéz máshogy), de később már nem elfogadható az ilyesmi.

Egyébként jó vagyok személyiségelemzésben és nagyon fiúsan írsz:

"persze utána történt még egy akció"

2021. nov. 17. 00:37
 25/28 anonim ***** válasza:
28%

A leírás első fele nagyon erős gimis nosztalgia vibe-okat adott, de amúgy #24, a második felében nekem is kicsit fura érzésem lett a történet realitásával kapcsolatban

2021. nov. 17. 03:41
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük, hogy elmondtad, örülünk hogy minden OK lett!

Legyetek nagyon boldogok!

2021. nov. 17. 18:11
 27/28 anonim ***** válasza:
22%
Legközelebb popsiszex legyen.Itt az ideje!
2021. nov. 18. 07:37
 28/28 A kérdező kommentje:
❤️❤️❤️
2021. nov. 18. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!