Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megerőszakolnák a nőt, akivel épp ismerkedsz..?
... vele maradnál, lefeküdnél vele utána?
Tegyük fel már több hete ismetkedtek, már megkedveltétek egymást, kezdenek kialakulni érzekmek, csók is volt köztetek, de szex még nem. Aztán a nőt megerőszakolják. Végülis folytatnád az ismerkedést ezek után vagy inkább már nem akarnál vele lenni? Tudnál vele szexelni ezek után? Hiszen te már heteket beletettél ebbe a kapcsolatba, türelmes voltál, mégis 'beelőzött' valaki, aki megdugta előtted a lányt. Tehát a te farkad csak utána mehetne bele, miután más is járt benne. Nem lenne neked ez megalázó?
(most tekintsünk el attól, hogy az erőszak után mennyire lenne kedve szexelni vagy mennyi ideig tartana neki mire le tudna feküdni valakivel stb)
Akkor honnan származik a kérdés? Kitől, ha nem tőled?
Ez engem is érdekel.
1) Miért ne gondolhatna ki egy ilyen szituációt olyan ember, aki nem úgy gondolkodik, mint a felvázolt férfi? Ti csak olyan szituációt tudtok elképzelni, ami a saját véleményetekkel/gondolkodásotokkal megegyezik? Mert ez elég ijesztő, ha nektek tényleg csak ez megy és nem tudtok egy kérdést több irányból is megkőzelíteni, más emberek lehetséges gondolatait felvázolni.
2) Ha az 1) menne számotokra, akkor nem lenne olyan fontos, hogy honnan is jött az ihlet a kérdéshez. De a válaszom az, hogy egy sorozatban volt egy ilyen szál a történetben, ahol 2 fiatal ismerkedik, de a lányt közben megerőszakolja a főnöke.
De egyébként a való világban is sok ilyen eset van sajnos, találkozom is néha ilyenekkel, akár az is ihlethette volna a kérdésem. Valójában irreleváns. Mint mondtam, áktalában emberek fel tudnak fogni olyan szituációkat is, amik nem egyeznek a saját nézőpontukkal. Ez nem valami különleges skill. Legalábbis eddig ezt gondoltam, de már elbizonytalanodtam ebben az itteni válaszok után.
Egyrészt örök igazság, hogy mindenki magából indul ki.
Egyszer egy csaj úgy próbált égetni vagy nem is tudom mi volt a célja hogy azt mondta: biztos azért használok tampont mert annyira élvezem feldugni.... nem azon rökönyödtem meg hogy ilyet mondott hanem hogy egyáltalán hogy jut eszébe valakinek egy ilyen dolog? És innentől nem az a csaj volt aki baromságokat mond hanem aki ezt gondolja a tamponról. Mert ezzel nem engem minősített hanem magát.
És még mindig nem érted hogy nem az az ijesztő ahogy vélekedünk erről, hanem hogy valakinek ez JUT ESZÉBE egy megerőszakolt lányról. Mint láthatod itt senki sem gondolná ezt de ha tényleg lenne is ilyen, azt sürgősen pszichiátriai kezelésre kéne küldeni és minnél hamarabb megszakítani vele a kapcsolatot.
Akkor már el is jutottunk oda hogy "senki nem tud a kérdédre válaszolni". De, mindenki tud és válaszolt is. Senki nem gondolna ilyenre. Aki mégis az egy beteg ember akitől meg menekülni kell. De azért mi nem tudunk értelmezni. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!