Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az a "véralkoholszint",...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a "véralkoholszint", ahonnan megerőszakolás részeg nővel lefeküdni?

Figyelt kérdés
Jó, nem kell vérálkolholszintet mérni, de mégis, de mi az az állapot? Én nem szoktam rájuk mászni és nem hagyom, hogy részegen rám mászanak. Olyan nőt, akarok, aki többé-kevésbé vagy teljesen józanul is akar, meg legyen tisztában azzal, hogy mi történik körülette. Nem fogom rá, hogy csak spicces. Most pl. a saját barátnőm mászott rám. Neki se hagytam. Részegen mellesleg amúgy is nehezen élvez el sok nő. Vélemény?

2021. máj. 3. 09:00
 1/6 A kérdező kommentje:
Főleg, ha én is részeg vagyok, akkor nehezebb méricskelni a másikat. Nem tudom, valahogy megundorodtam ettől az ivászattól a covid alatt.
2021. máj. 3. 09:01
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Nincs ilyen hogy egy véralkohol szint után megerőszakolás és az se kifogás ha pl te vagy részeg.
2021. máj. 3. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
96%
Nem a véralkoholszinttől függ, hanem hogy akaratnyilvánításra képes állapotban van-e.
2021. máj. 3. 09:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Az hogy derül ki? Akarja a szexet, rám mászik, honnan tudom akarja e vagy csak a pia miatt?
2021. máj. 3. 10:02
 5/6 anonim ***** válasza:

#2#3-nak egyfelől igaza van, másfelől viszont nem.

Ha magadtól, önszántadból rúgtál be az nem számít jogi értelemben akaratnyílvánítási képtelenségnek, és nem ment fel semmi alól.

Ha úgy be van rúgva hogy már nem bír lábra állni, az nyílván erőszak, viszont ha csak látszik hogy csontrészeg és dülöngél, akkor még képes akaratnyílvánításra.

Viszont ha tényleg tudott még beszélni és te igazolni tudod (jó kérdés hogyan), hogy a csajt nem leitatták hanem önszántából rúgott be, az nem számíthat szexuális erőszaknak.

2021. máj. 3. 10:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Józan nő nem áll szóba veled? Talán próbálkozz más nemmel, fajjal, stb..
2022. júl. 30. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!