Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha megerőszakolnák a nőt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megerőszakolnák a nőt, akivel épp ismerkedsz..?

Figyelt kérdés

... vele maradnál, lefeküdnél vele utána?

Tegyük fel már több hete ismetkedtek, már megkedveltétek egymást, kezdenek kialakulni érzekmek, csók is volt köztetek, de szex még nem. Aztán a nőt megerőszakolják. Végülis folytatnád az ismerkedést ezek után vagy inkább már nem akarnál vele lenni? Tudnál vele szexelni ezek után? Hiszen te már heteket beletettél ebbe a kapcsolatba, türelmes voltál, mégis 'beelőzött' valaki, aki megdugta előtted a lányt. Tehát a te farkad csak utána mehetne bele, miután más is járt benne. Nem lenne neked ez megalázó?

(most tekintsünk el attól, hogy az erőszak után mennyire lenne kedve szexelni vagy mennyi ideig tartana neki mire le tudna feküdni valakivel stb)

2021. nov. 4. 16:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:

#17,19: mi nem volt érthető abban, hogy hagyjuk most figyelmen kívül azt, hogy mennyire lenne kedve szexelni vagy mennyi idő lenne mire képes lesz rá?

Komolyan nem értem az embereknek mi okoz ekkora nehézséget egy egyszerű szöveg értelmezésében. Pedig direkt úgy írok ki kérdést/választ, hogy egy 10 éves is felfogja. Ennél már nem tudok egyszerűbben és egyértelműbben fogalmazni

2021. nov. 4. 18:17
 22/69 anonim ***** válasza:
95%

Azt érzem a kérdésedből, hogy akkora lelki nyomorék vagy, mint egy zsák krumpli. Remélem soha az életben nem lesz nőd!

Engem megerőszakoltak, amikor 13 éves voltam. És nem azért, mert provokáltam, nem öltöztem kihívóan, és nem volt semmilyen perverzióm. Gyerek voltam, és egy elmebeteg pedagógus áldozatává váltam, semmit sem tehettem.

Ha ismerkedsz egy nővel, és valaki megerőszakolja, akkor normális emberként az lenne az első gondolatod, hogy védelmezed, támogatod, és megpróbálsz segíteni neki, hogy az illető férfi megkapja a méltó büntetését. Nem pedig az, hogy “valaki beelőzött”. Sötét, gyökér, érzéketlen büdös p@r@szt!

2021. nov. 4. 18:21
 23/69 A kérdező kommentje:
#22: Látom neked se megy a szövegértés. Mondjuk nálad megbocsájtható, mert valószínűleg a történtek után nem igazán tudtál koncentrálni a tanulásra.
2021. nov. 4. 18:44
 24/69 anonim ***** válasza:
95%
Már bocs, de pont úgy volt megfogalmazva a kérdés, mintha valami nyomi, incel gyökér keresne igazságot a világban.
2021. nov. 4. 18:58
 25/69 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, úgy van megfogalmazva a kérdésed, mintha az, hogy nem XY "az első" fontosabb, mint a tény, hogy a lányt megerőszakolták. Mintha az számítana konkrét sikernek, a te szavaiddal élve "beelőzésnek", hogy megerőszakolta.
2021. nov. 4. 19:16
 26/69 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy elkezdtem olvasni a kérdést, azt hittem, hogy valami értelmes fog kisülni belőle, de ahogy a végére értem, most nem tudom eldönteni, hogy beteg vagy-e vagy csak simán idióta. Bocs.
2021. nov. 4. 19:22
 27/69 A kérdező kommentje:
A megfogalmazás azért ilyen, mert próbáltam kihangsúlyozni, hogy milyen perspektívából nézzétek a dolgot. Hogy kihangsúlyozzam mire vagyok kíváncsi. De látom még így se sikerült a legtöbb válaszolónak felfogni. Mint mondtam, ennél egyszerűbben és egyértelműbben már nem tudok fogalmazni
2021. nov. 4. 19:29
 28/69 anonim ***** válasza:
100%
Aki a kérdésben kihangsúlyozott perspektíva szerint gondolkodik, az egy igazi nyomorék. Normális mentalitású ember nem ilyen.
2021. nov. 4. 19:39
 29/69 A kérdező kommentje:
#28: Az lehet, de pont erre lennék kíváncsi, hogy itt milyen arányban vannak olyanok, akik így gondolkodnak
2021. nov. 4. 19:44
 30/69 anonim ***** válasza:
100%
Ha teljesen objektíven tetted volna fel a kérdést, akkor nem úgy kérdezted volna, hogy közben végig a kérdezőbe sulykolod ezt az aberrált álláspontot.
2021. nov. 4. 19:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!