Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megerőszakolnák a nőt, akivel épp ismerkedsz..?
... vele maradnál, lefeküdnél vele utána?
Tegyük fel már több hete ismetkedtek, már megkedveltétek egymást, kezdenek kialakulni érzekmek, csók is volt köztetek, de szex még nem. Aztán a nőt megerőszakolják. Végülis folytatnád az ismerkedést ezek után vagy inkább már nem akarnál vele lenni? Tudnál vele szexelni ezek után? Hiszen te már heteket beletettél ebbe a kapcsolatba, türelmes voltál, mégis 'beelőzött' valaki, aki megdugta előtted a lányt. Tehát a te farkad csak utána mehetne bele, miután más is járt benne. Nem lenne neked ez megalázó?
(most tekintsünk el attól, hogy az erőszak után mennyire lenne kedve szexelni vagy mennyi ideig tartana neki mire le tudna feküdni valakivel stb)
#17,19: mi nem volt érthető abban, hogy hagyjuk most figyelmen kívül azt, hogy mennyire lenne kedve szexelni vagy mennyi idő lenne mire képes lesz rá?
Komolyan nem értem az embereknek mi okoz ekkora nehézséget egy egyszerű szöveg értelmezésében. Pedig direkt úgy írok ki kérdést/választ, hogy egy 10 éves is felfogja. Ennél már nem tudok egyszerűbben és egyértelműbben fogalmazni
Azt érzem a kérdésedből, hogy akkora lelki nyomorék vagy, mint egy zsák krumpli. Remélem soha az életben nem lesz nőd!
Engem megerőszakoltak, amikor 13 éves voltam. És nem azért, mert provokáltam, nem öltöztem kihívóan, és nem volt semmilyen perverzióm. Gyerek voltam, és egy elmebeteg pedagógus áldozatává váltam, semmit sem tehettem.
Ha ismerkedsz egy nővel, és valaki megerőszakolja, akkor normális emberként az lenne az első gondolatod, hogy védelmezed, támogatod, és megpróbálsz segíteni neki, hogy az illető férfi megkapja a méltó büntetését. Nem pedig az, hogy “valaki beelőzött”. Sötét, gyökér, érzéketlen büdös p@r@szt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!