Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha megerőszakolnák a nőt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megerőszakolnák a nőt, akivel épp ismerkedsz..?

Figyelt kérdés

... vele maradnál, lefeküdnél vele utána?

Tegyük fel már több hete ismetkedtek, már megkedveltétek egymást, kezdenek kialakulni érzekmek, csók is volt köztetek, de szex még nem. Aztán a nőt megerőszakolják. Végülis folytatnád az ismerkedést ezek után vagy inkább már nem akarnál vele lenni? Tudnál vele szexelni ezek után? Hiszen te már heteket beletettél ebbe a kapcsolatba, türelmes voltál, mégis 'beelőzött' valaki, aki megdugta előtted a lányt. Tehát a te farkad csak utána mehetne bele, miután más is járt benne. Nem lenne neked ez megalázó?

(most tekintsünk el attól, hogy az erőszak után mennyire lenne kedve szexelni vagy mennyi ideig tartana neki mire le tudna feküdni valakivel stb)

2021. nov. 4. 16:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 A kérdező kommentje:

Jaj gyerekek..:D nagyon vakon vagytok. Nő vagyok, nem terveztem senkit megerőszakolni. Ami azt illeti velem már történt erőszak, de ez mindegy is. Az a vicces, hogy össze vissza beszéltek, kitaláltok random hülyeségeket és még én lennék a bolond. Feltettem egy ártatlan kérdést, annyi lett volna a feladat, hogy leírjátok, hogy szerintetek ez abszurd és folytatnátok az ismerkedést a lánnyal, nem futamodnátok meg. Pont. Ehelyett ti minden mást írtatok, csak egy normális véleményt nem. Szerintem itt veletek van a probléma, mert egy ennyire egyszerű dolgot se tudtatok megugrani, ehelyett a semmiből találtok ki plusz infokat, nemlétező összefüggéseket próbáltok felvázolni, találgatás megy a semmibe. Emellé sikerült pont arra reagálni, amire direkt írtam, hogy hagyjuk figyelmen kívül:D komolyan nehéz elhinnem, hogy felnőtt emberek ennyire kéotelenek használni az agyukat.

#48: Bizony sajnos sokszor előfordul az ilyen. Tudod..a buta emberekből mindig több lesz, míg világ a világ. Én se élvezem, hogy alig van ember, akivel értelmesen el tudnék beszélgetni, hidd el én lennék a legboldogabb, ha sokkal több intelligens ember lenne a világon

2021. nov. 4. 22:41
 52/69 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nő vagy, akkor én világítótorony. A gondolkodásod, és stílusod egy az egyben megegyezik az oldalon folyamatosan jelenlevő incelek stílusával. Maga a kérdés is egyértelműen egy borult elméjű baromtól származik.
2021. nov. 4. 22:49
 53/69 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy nem vagyok egy tipikus picsogó hisztikriszti nő típus. Érzelmes vagyok, de a legtöbb nő számomra már kicsit kattant kategória. Úgyhogy ezt aláirom, hogy nem vagyok tipikus nő. Mellesleg az is a csekély intelligenciádról árulkodik, hogy pár netes mondat alapján akarod kitalálni valaki nemét:')
2021. nov. 4. 22:54
 54/69 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk azt, hogy te nő vagy... Egy zakkant, agyament szexhiányos phasz vagy. Lerí rólad. Nő ígynem gondolkodik, nem beszél ilyen dolgokról. Nem azért, mert "picsog", hanem mert minimális empátiával átérzi ennek a súlyát. Kár bizonygatnod. Menj, bujj vissza a lyukba ahonnan előmásztál ezzel az "objektív" kérdéssel.
2021. nov. 5. 05:00
 55/69 A kérdező kommentje:
Mert egy férfiben nincs és nem is lehet empátia nem? :D.. Inádom, hogy mindig a leghülyébbek magyaráznak ezerrel.
2021. nov. 5. 11:42
 56/69 anonim ***** válasza:
95%
#55! A komment amire reagáltál nem erről szólt. Nagyon okoskodsz, de a szövegértés nem megy. Kár is rád pazarolni az időt, csak egy troll incel vagy.
2021. nov. 5. 12:09
 57/69 A kérdező kommentje:
:)
2021. nov. 5. 13:06
 58/69 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel hogy lány vagy és veled történt ilyen, az ismerkedős pasi meg olyanokra gondol amit itt leírtál.

Hagyd a pasit, vissza se nézz. Akkor is ha milliárdos. Akkor is ha 20 centis farka van amit jól használ. Nincs olyan pozitívum ami kompenzálna egy ilyen szociopata bántalmazó jellemet.

Másrészről miaz hogy ismerkedés közben valaki elvárja hogy "ne előzzék be"? Egy bizonyos kor után az ember általában addig ismerkedik esetleg egyszerre több emberrel is amíg valamelyikkel meg nem állapodik a kizárólagos kapcsolatban. Úgyhogy ez erőszak nélkül is baromság.

2021. nov. 5. 13:59
 59/69 A kérdező kommentje:
Drága.. hányszor mondjam, hogy nem saját magammal kapcsolatban kérdeztem, nem aktuális probléma és nem gondolkodok úgy ahogy azt felvázoltam. Ez egy kérdés volt, hogy van-e itt olyan, aki így gondolkodna. Ennyire nem volt bonyolult amit írtam, türelmes vagyok, de nrm akarom már 10edjére is leírni ugyanezt, ha képtelen vagy felfogni.
2021. nov. 5. 15:33
 60/69 anonim ***** válasza:
94%

De akkor is, mi lenne az értelme annak, hogy itt vannak-e pszichopaták?

Különben is, az 58-ás válaszban: “tegyük fel”, az nem azt jelenti, hogy te rólad van szó.

Másik: “ Nem azért, mert "picsog", hanem mert minimális empátiával átérzi ennek a súlyát.” mire te azt mondod, hogy: “ Mert egy férfiben nincs és nem is lehet empátia nem?”

És te papolsz itt a szövegértésről, és a felfogóképességünkről, amikor a tiéd van egy 2. osztályos szintjén?

2021. nov. 5. 15:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!