Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék közeledni jobban egy fiúhoz nyomulás nélkül?
Figyelt kérdés
Nem pontosan az izgatás és társairól beszélek, de lehet minimális szerepe is benne. Arra gondolok, hogy mi az az érintés egy beszélgetés közben, amit a fiúk díjaznak?2021. nov. 2. 23:06
2/7 A kérdező kommentje:
Ohh, ha tegyük fel poénból megmarkoltam a fenekét, akkor lehetséges, hogy felizgult?
2021. nov. 2. 23:13
4/7 anonim válasza:
Angol tudósok szerint a mosoly elég hatásos tud lenni :) Szép lebegő pillákkal idd a szavait, lássa rajtad hogy biz' nagyon bejön neked, magas labdák feldobása/lecsapása. Utána majd eldönti akar-e tőled valamit vagy sem.
5/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy már elhívott randizni.
2021. nov. 2. 23:54
6/7 anonim válasza:
Szerintem alapvetően ne a fogdosással próbálj hatni rá. Maximum fogd meg a karját, mellkasát megérinted vagy hasonló, de nehogy markolászd a seggét vagy a farkát:D a végén elrontasz mindent
7/7 anonim válasza:
Ha sétáltok, belekarolsz. Ha ültök, megfogod a kezeit. Kb. ennyi... Ha már elhívott randizni, ebből tudni fogja, hogy szimpatikus neked, és vevő vagy rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!