Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz normális szexpartnert találni?
#15:
1) Én tanítgatni senkit nem fogok és mivel nem 18-20 évesekkel ismerkedem, hanem 30+ korúakkal, így én már kész férfit várnék. Ez arra vonatkozik, hogy az alapok legyenek jók, nyilván össze kell csiszolódni, de az első alkalommal is lehet látni, ha egy pasi önző, nem figyelmes, teljesen más beállítottsága van, esetleg a farkával van problémám stb. Egy másik általános szabályom, hogy az első után nem dobom a pasit, ha még nem volt olyan jó, kivárok legalább 2-3 szexet. Ha utána se azt érzem, amit akarok, akkor kalap kabát. De megszoktam, hogy az első mindig mindenkivel kicsit fura vagy béna. Lehet túlizgulás is, egy rossz nap vagy bármi. Persze ez a 3 alkalom arra továbbra se vonatkozik, akin azt látom, hogy nem kellően figyelmes vagy komolyabb problémám van vele. Volt akit még az ágyból küldtem haza.
2) Én szexkapcsolatban is maximumot nyújtok a partneremnek, sose értettem azt, aki nem. Egy ilyen 'minek legyek vele normális meg figyelmes ha nem vagyunk egy pár' mentalitástól én hányingert kapok, szánalmas. Eleve azért találkozunk, hogy élvezzük egymást, jókat szexeljünk, mi értelme annak, ha tudatosan visszafogom magam? Én nem is lennék rá képes, nem így gondolkodom. Plusz ha velem valaki lenéző vagy nem figyelmes, úgyis kidobom, akkor az nem számíthat arra, hogy tartós partner lesz. Fordítva miért velem szexelne egy pasi, ha csak egy faroknak nézem és mivel nincs érzelem, nem adok neki túl sok élvezetet?:D nem is értem komolyan..
Na szóval a lényeg, hogy ha már szex, akkor én odateszem magam, magam miatt, én is akkor élvezem a legjobban. Tanítani viszont senkit nem fogok, mert ezt az energiát egyrészt nem éri meg egy alkalmi partner, másrészt nem fiatalokkal kezdek. Én is tapasztalt vagyok, ügyesen csinálok sokmindent, ne nekem kelljen egy nálam is idősebb pasit betanítani. Nem kutyát keresek, akit kitanítok, hanem férfit.
Sajnos a tapasztalataim alapján nagyon kevés férfi van, aki valóban ért a nőkhöz és megfelelő intelligenciája van a szexhez, megfelelő szexuális kultúrával rendelkezik. Ha még hozzáveszem a hasonló szexuális érdeklődést/ beállítottságot, akkor tűt a szénakazalban kategória.
Ha életem legtökéletesebb férfiával ismerkednék meg és párkapcsolatba kerülünk, egyedül akkor lennék hajlandó lazábbra venni a fentieket és HA van benne érdeklődés a fétisem iránt és HA egyértelműen igyekszik és tanulni akar, akkor szívesen terelgetném, magyaráznám mit hogy kellene csinálni. Mert akkor megérheti kikupálni. De ehhez tényleg nagyon extrának kell lennie a pasinak:D
Detto, részemről is nehéz, nemhogy olyan nőt találni aki jó lenne, de alapból szexpartnert is nehéz találni😂
Mondjuk sosem tartottam magam helyes férfinak, viszont cserébe mindig is tudtam hogy nem vagyok rossz az ágyban (régebbi visszajelzések alapján). Persze baszhatom, ha a korosztályom 80%-a a külsőre megy, nem pedig a teljesítményre. 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!