Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen nehéz normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz normális szexpartnert találni?

Figyelt kérdés
Nem sok nő kapható rá, de amelyik igen annak van valami defektje, vagy épp lapos, egyhangú a szex vele.
2021. nov. 2. 17:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
35%
Mert a legtöbb azt hiszi elég szétteni a lábukat, mind a pasiknál azt hiszik elég, ha beteszik, tapasztalat N
2021. nov. 2. 17:01
 2/23 anonim ***** válasza:
83%

Miért ilyen nehéz férfi szexpartnert találni? Ezt a kérdést mondjuk én is feltehetném.

Nem lehet, hogy inkább neked van valami defekted és csak azoknak a csajoknak jössz be? :D 28N

2021. nov. 2. 17:03
 3/23 anonim ***** válasza:
58%

Nem olyan nehéz pedig.

De sokaknak nem pálya. Egyrészt társadalmilag nem elfogadott, főleg nők belső köreiben nem. Másrészt, ha "baleset" történik, vagy vállalnia kell egy egészségkárosító beavatkozást, vagy egy olyan embertől lesz gyereke, akitől nem akarna

Neked csak a gyerektartást kell kockáztatni benne.

2021. nov. 2. 17:04
 4/23 anonim ***** válasza:
95%

Hah pasik ugyanez. Évek óta egy épkézláb pasit se találok, csak egy rakat szerencsétlen talál be. Már azt se tudom mikor dugtam utoljár egy olyan igazáb jót, de már kb le is mondtam erről. Elkezdtem inkább edzeni, az elvonja a figyelmem meg lefáraszt, jól levezeti a feszültséget.

Mellesleg azt megértem, hogy sok nővel nem nagy élmény a szex, de hogy kevesen mennének bele kalandba? Na nemár:D haver, legalább a nők fele csak kalandot keres. Csomó ismerősöm szeretne párkapcsolatot, de egyszerűen minden csaj csak dugni akarna velük. Szóval te nem tudom merre élsz, de valamit akkor rosszul csinálsz:D

2021. nov. 2. 17:05
 5/23 anonim ***** válasza:
90%
Akikkel volt dolgom azok normálisak voltak.L.
2021. nov. 2. 17:08
 6/23 anonim ***** válasza:
30%
Nahát még ilyet, a szenvedélyesebb, nyitottabb nők (pláne ha csinos) nem akarnak csak úgy csettintésre dugni hanem neked kell(ene) meghódítanod őket. Igazán felháborító 😂
2021. nov. 2. 17:15
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
István
2021. nov. 2. 17:20
 8/23 anonim ***** válasza:
74%
Én normális pasit nem találok. Már belefáradtam a keresésbe. Az összes pasi akivel úgy alakulna csak írásban jó,vagy ott sem.
2021. nov. 2. 17:23
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
Pasit is nehéz találni...Aki tényleg oda b@sz 🙄 Ritka az olyan pasi, akibe bele borzong az ember lánya, eláztatva csúszik le a bugyi.
2021. nov. 2. 17:24
 10/23 anonim ***** válasza:
91%

legjobb voltpasi hogy ő ilyen jó, olyan jó, aztán elment 2 perc alatt, második menetet meg nem tudod, majd mondta mivan, hát elmentem egyszer :D:D

mondom egyszer? 20-30x szoktam

valamiért nem hívtam többet

2021. nov. 2. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!