Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nehéz, normális szexpart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz, normális szexpartnert találni?

Figyelt kérdés

Nem párkapcsolat, csak és kizárólag barátság-baráság extrákkal kapcsolatról lenne szó. Nincs sok elvárásom, (legyen ápolt, lehessen vele normálisan beszélgetni, a szexuális érdeklődésünk lehetőleg hasonló legyen) de még ezt a keveset is alig néhány tag hozza. :\ Tényleg elfogytak azok a pasik, akik normálisak?

(Oké, tudom, nyilván a nők között is vannak bolondok, de én velük nem ismerkedem, így a velük kapcsolatos problémák, engem nem érintenek XD )

2021. okt. 5. 20:13
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
51%

én férfiként mindig megmondom korrektül, hogy nem akarok komolyabbat

viszont megfelelőt találni nem könnyű, mert sem csak szexről szól, hanem sok téren érezzem jól magamat a partnerrel

van aki szerint normális vagyok (pedig elég perverz, ami másoknak meg sok), de jókat tudunk beszélgetni még szex nélkül is

nők közül is nagyon sok hülye van, bár sok kamus b*zi is neten :D

2021. okt. 5. 20:17
 2/36 A kérdező kommentje:

Hál istennek, én még ilyen kamussal nem találkoztam 😅

Olyannal viszont már igen, aki baromi nagyra volt magával, hogy ő mekkora alfa hím..... Aztán kiderült a szomorú valóság 🤣

2021. okt. 5. 20:25
 3/36 anonim ***** válasza:
37%
Itt vagyok én férfiként, ilyen csajt keresek, akivel jól érezhetjük magunkat. Beszélgethetünk!?
2021. okt. 5. 20:27
 4/36 anonim ***** válasza:
14%
Ha nem kizárólag a tökéletesen kinéző férfiakat vennéd emberszámba, nagyobb lenne a választék, és nagyobb eséllyel találnál normálisat.
2021. okt. 5. 20:32
 5/36 A kérdező kommentje:

Soha nem csak a tökéletes pasikat vettem emberszámba. Nem ismersz, nem tudom, honnan szeded ezt. Attól, hogy valaki minden nap fürdik, mossa a fogát, és normálisan fel tud öltözni, (amit igenis elvárok) még nem számít tökéletesnek)

Ja, és amúgy sem létezik tökéletes pasi (ahogy tökéletes nő sem)

2021. okt. 5. 20:35
 6/36 anonim ***** válasza:
45%
Akkor viszont nem értem. A férfiak többsége ilyen, leszámítva, hogy nem tudom, milyen a szexuális érdeklődésed.
2021. okt. 5. 20:47
 7/36 anonim ***** válasza:
84%

#1 Fuuu a sok ratyi b*zitól mar az agyvérzés keringet. Egyből olyan témákat hoznak fel, amiket egy Nő pár óra beszélgetés alatt soha, szal alapból levágható. És képeket kérnek meg megy a recsi🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️

Rohadt nehéz normális szexpartnert találni. Előbb találok edző társat mint szexpartnert 😂😂

2021. okt. 5. 20:49
 8/36 A kérdező kommentje:

6os. Sajnos nem, a legtöbbjük nem ilyen. Épp ez a probléma.

Volt olyan partnerem, akivel azért vetettem véget a találkozásainknak, mert az első szuper alkalom után, már úgy gondolta, én a nője vagyok, megszerzett, nem kell annyira odafigyelnie magára, a pontosságra, és végül konkrétan megsértődött, hogy 3 szex után, nem lettem belé halálosan szerelmes 😅🤷🏼‍♀️🤣

Persze volt kellemes csalódásom is. Szex kapcsolatnak indult. Pár alkalom után rájöttünk, hogy köztünk ez nem megy, viszont emberileg nagyon jól megvagyunk. Ennek már lassan 2 éve, a mai napig szoros barátságban vagyunk. 😊

Szóval vannak normálisak, de ők kevesebben.

2021. okt. 5. 21:02
 9/36 anonim ***** válasza:

El, szerintem is. Most nem keresek ilyet, de tavaly még igen, és nagyítóval sem találtam, legalábbis 100km-en belül nem. Vagy mindketten rosszul csinál(t)unk valamit, vagy valóban nem szabad az a halmaz, akivel jó lenne. (esetemben: lett volna)

Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem az sem fért bele, hogy szerető legyek, ahogy az sem, hogy reménytelen szerelem helyetti pótszer. Ha nem vagyok ilyen "válogatós", akkor sokkal hamarabb ment volna, de ez legyen az én bajom.

2021. okt. 5. 21:05
 10/36 anonim ***** válasza:
75%

Pont ugyanígy vagyok ezzel, mint te. Akár én is írhattam volna a kérdést. Nem tudom mi az oka, hogy a legtöbb férfi alapvető elvárásoknak se tud megfelelni, gyakorlatilag a minimumnak se, de nagyon szomorú. Már elgondolkodtam, hogy esetleg inkább nőkkel ismerkednék:D borzasztó mi van a mai férfiakkal, fogalmam sincs hol lehetne értékelhetőbb egyedeket megismerni. Talán munka által vagy konditeremben esetleg. De ugye így nincs egyszerű dolgunk

N

2021. okt. 5. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!