Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nehéz, normális szexpart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz, normális szexpartnert találni?

Figyelt kérdés

Nem párkapcsolat, csak és kizárólag barátság-baráság extrákkal kapcsolatról lenne szó. Nincs sok elvárásom, (legyen ápolt, lehessen vele normálisan beszélgetni, a szexuális érdeklődésünk lehetőleg hasonló legyen) de még ezt a keveset is alig néhány tag hozza. :\ Tényleg elfogytak azok a pasik, akik normálisak?

(Oké, tudom, nyilván a nők között is vannak bolondok, de én velük nem ismerkedem, így a velük kapcsolatos problémák, engem nem érintenek XD )

2021. okt. 5. 20:13
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
10es ha nagyon unatkozol, írj rám. 😃 Legalább lenne lehetőség olyannal beszélgetni, aki nem p#@ci képet akar 😅🤣🤣🤣
2021. okt. 5. 21:09
 12/36 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi, lehet itt szexpartnereket találni :D
2021. okt. 5. 21:14
 13/36 A kérdező kommentje:
Nem a jelentkezők számával van a gond 😅
2021. okt. 5. 21:15
 14/36 anonim ***** válasza:
Én megfelelnék a leírtaknak, de nem nézek ki jól, úgyhogy buktam.
2021. okt. 5. 21:16
 15/36 anonim ***** válasza:
78%
10-sel való próbára gondoltam :D próba szerencse :D
2021. okt. 5. 21:17
 16/36 anonim ***** válasza:
76%

#15: Igen. Egy nőnek előbb írok privátot, mint egy pasinak haha

2021. okt. 5. 21:30
 17/36 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem mind a hölgyek mind a pasik között vannak kamusok. Egyszer még vagy hét éve megismertem itt egy fiatal lányt, az első alkalom nagyon jó volt, mondjuk ő nem ingyen "állt" a rendelkezésemre de mivel a kettőnk közt lévő városban találkoztunk, elutaztam és egyszer csak küldött egy üzenetet hogy nem jön el. Szorítok hogy találj megfelelő partnert, igazából sokan azt gondolják hogy a szexhez nem kell intelligencia pedig nagyon is kell hozzá és sok odafigyelés hogy a partnernek ne okozzon az ember semmi rosszat.
2021. okt. 5. 21:32
 18/36 A kérdező kommentje:
14 az önértékelési gondokat le kell küzdeni. ☝️
2021. okt. 5. 21:47
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi lennék hány “férfiből” vontatok le ilyen konzekvenciát,és milyen volt az életkoruk megoszlása.De igenis vagyunk sokan ápoltak,intelligensek,és normálisak. Csak észre kéne venni 😉
2021. okt. 5. 21:54
 20/36 anonim ***** válasza:
29%
Sajnos a nők nagy része, csak az idiótákat találja meg, a normálisakat le sem szarják! Ez a fő baj!
2021. okt. 5. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!