Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz, normális szexpartnert találni?
Nem párkapcsolat, csak és kizárólag barátság-baráság extrákkal kapcsolatról lenne szó. Nincs sok elvárásom, (legyen ápolt, lehessen vele normálisan beszélgetni, a szexuális érdeklődésünk lehetőleg hasonló legyen) de még ezt a keveset is alig néhány tag hozza. :\ Tényleg elfogytak azok a pasik, akik normálisak?
(Oké, tudom, nyilván a nők között is vannak bolondok, de én velük nem ismerkedem, így a velük kapcsolatos problémák, engem nem érintenek XD )
#19: több száz, akár ezres nagyságrend. Pontosan nem számoltam meg őket:) életkor nálam 22-60 között volt.
Ha ezek bármit is mondanak neked..
Hali, én is hasonló dolgot keresek szóval ez miatt írok. Normális embernek tartóm magam. Minden nap szánok időt arra hogy ápolt legyek. Lehet velem normálisan beszélgetni (szerintem eléggé alapvető dolgok ezek és nem tudom elhinni hogy ez tényleg nehéz teljesíteni). Remélem szimpatikus leszek neked.
18F
#19 Több száz vagy ezer. Hát ne haragudj de ez elég hiteltelennek tűnik,kicsit túlzónak találom a számot…… vagy akkor ezekszerint minden jöttmentel ismerkedtél 😁
Akkor viszont ne csodálkozz. Egy 22 éves pedig még közel sem férfi. Egy férfi 30 fölött indul.
Én több mint 1 éve keresek, de még nem találtam normálisat. Már belefáradtam.
A pasik ált. csak dugni akarnak egyet aztán ennyi.Én.meg nem szeretem az ilyen 1 alkalmas dolgokat.
#25 Oké akkor lehet hogy igazad van. De az meglep hogy ennyi emberből egy sem felelt meg…..
A nagy számok törvénye alapján ha csak minimum 1%-ot nézünk,akkor volt 10 tökéletes szexpartnered 🤗
Egyébként ne izgulj,nők körében ugyanez a helyzet,én se találtam még olyat aki jól tud orálozni,vagy legalább aktívabb az ágyban mondjuk egy darab fánál…….
És nem vagyok válogatós,nekem csak a szép arc fontos,meg hogy legyen 70 kg alatt. A többi nem érdekel.
Ezt nem hiszem el!!!! Csupán azért mert ha ezt a kérdést egy férfi írja ki rögtön törlésre kerül,vagy elküldik a p..ba mert milyen gerinctelen f…sz.
Erre tessék egy nő kíirja hogy szex kell neki és nem tolonganak a pasik hogy őt érdekelné….
Nagyon furcsa ez az egész vagy nem tudom kifordult egy világ ez 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!