Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz normális szexpartnert találni?
Figyelt kérdés
Nem sok nő kapható rá, de amelyik igen annak van valami defektje, vagy épp lapos, egyhangú a szex vele.2021. nov. 2. 17:00
11/23 anonim válasza:
#10 alapszabály, minél jobban fényezi magát előre valaki hogy milyen sokszor bírja, meg mennyi ideig annál harmatosabb lesz a valós teljesítménye.
12/23 A kérdező kommentje:
Ha nem kifejezetten jó egy palival, akkor megy a levesbe, vagy szoktál energiát belefektetni, hogy jobb legyen?
2021. nov. 2. 17:32
13/23 anonim válasza:
ha csak szexpartner, nem érdekel, otthagyom
14/23 anonim válasza:
#12 "energiát fektetni" abba szokás akihez érzelmileg kötődnek, akihez nem azzal meg minek? Ott van helyette x másik jelentkező. Az emberek valahogy nem szeretnek önkéntes tanárnénit játszani.
15/23 A kérdező kommentje:
Ezt főként a 4-es versenyzőtől kérdezem, de bárki válaszolhat. Jöhet hideg, meleg. Had szóljon.
2021. nov. 2. 17:35
16/23 anonim válasza:
#10 én nekem 20perc is keves..:)
17/23 A kérdező kommentje:
#14 Értem. Köszönöm a választ. Pont erre számítottam.
2021. nov. 2. 17:43
18/23 anonim válasza:
Én fektettem volna bele energiát, mert azt mondom hogy az első szexnél mindenki izgul kicsit össze kell szokni.
8#
19/23 anonim válasza:
Társkeresőn komoly kapcsolatot keresve regisztráltam.Jött hirtelen kettő csajszi,aki rám írt.Egyikkel már a harmadik alkalommal szeretkeztem.Nem bsztam,szeretkeztem minimum 2órát egy átlagosnál nagyobb mérettel.Tetszik a hölgyeknek.A másikkal már az első randi után.Mind kettő felhívott a lakására.Kipróbáltak és kellettem nekik.Az elsőnél nem lehetett ott aludni,de 2 délutánt eltöltöttünk kellemesen és 2 du szünet.Így dolgozik.Tőle mentem haza,fürdés ,majd indulás a másikhoz.Ott is helytállni.Onnan reggel eljöttem munkába,majd délután kezdtem az elsőnél.A telóm akció előtt minden esetben kikapcsolva.Mind két lánynál maximális odaadással szeretkeztem és minden óhajuk teljesítve volt.A szakításunknak nem volt köze a szeretkezésekhez.
20/23 anonim válasza:
Te vagy az a fajta önfényezős kamus lúzer akire öt percet sem szánnék...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!