Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent az pontosan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az pontosan, hogy egy férfi domináns az ágyban?

Figyelt kérdés
Valaki tudná részletezni, hogy ez mit takar pontosan? Én nem vagyok otthon ebben a témában, csak kapcsolatba kerültem valakivel, aki az és egyelőre még nem tudtam eldönteni, hogy vállalom-e ezt. Eddig nem volt szex, nyilván azért kérdezem.

2021. nov. 1. 19:55
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Ez vajon milyen személyiségzavar lehet? Érdekes.

Mint sub, azért nem értek egyet teljesen a korábban kifejtett domináns férfi fogalommal. A valódi bdsm nem így néz ki és sokkal mélyebb ennél. És valóban van különbség a domináns és szadista közt, de a gyakorlatban ez a kettő az esetek többségében együtt jár, emiatt lehet sokak fejében zavar a megkülönböztetés kapcsán.

2021. nov. 1. 20:53
 22/30 anonim ***** válasza:
Remélem csak troll provokáció.. ha nem, akkor megérett a világ a pusztulásra.
2021. nov. 1. 20:54
 23/30 anonim ***** válasza:
#23 mar régen megérett a pusztulasra
2021. nov. 1. 20:57
 24/30 anonim ***** válasza:
Segítek neked kiscsillag: ha egy pasi azt állítja magáról domináns az ágyban akkor azzal NE találkozz!!! Belefutottál egy un. műdomocskába. Egy valódi dom pontosan tudni fogja mikor meddig mehet el, mit kell tennie. Ez a figura meg csak egy "láttam már videón" kis pötsfej, aki kinyilatkoztat, de sz.rni fog rá neked mi a jó, hol vannak a határaid.
2021. nov. 1. 22:06
 25/30 anonim ***** válasza:
56%

Azért ez nem feltétlen igaz. Én határozottan nem egy műdomocska vagyok és pontosan ezért fontos hogy tisztázzuk minél hamarabb a szexuális preferenciákat

2021. nov. 1. 22:17
 26/30 anonim ***** válasza:
#25 "domináns vagyok" = kijelented ex catedra hogy ez lesz és kész. Ebből le tudja mindenki vonni amit kell.
2021. nov. 1. 22:20
 27/30 anonim ***** válasza:
#24: Bocsi, de elárulnád a tudatlanoknak, hogy mégis mi a gond azzal, ha valaki ismerkedés során, a szexualitásról beszélve megemlíti, hogy domináns? Ettől már tögtön kamu lesz valaki?:D Szerintem teljesen normális, ha valaki ezt megemlíti, mivel ha csöndben van és csak az első szex alkalmával akarja az ágyban kiélni ezt, akkor nagy csalódás/meglepetés érheti mindkét felet. Pl a kérdezőnek ha nem mondja, akkor mi lett volna az rlső szexnél? Persze nyilván egy figyelmes dom nem fog ajtóstul rontani a házba és azonnal extrém dolgokat bedobni és ráerőszakolni a másikra, DE! ha neki amúgy később lennének ilyen vágyai, akkor falakba fog ütközni. Egy átlag nőt nem lehet szép lassan subbá nevelni, ha ez lenne a cél. Jobb előre jelezni, ha valakinek ilyen beállítottsága van, ez még nem jelenti azt, hogy az illető ne lenne hiteles
2021. nov. 1. 22:21
 28/30 anonim ***** válasza:

#27 nem azt mondtam, hogy kamu, mert ettől még lehet valós személy. Annyit mondtam, hogy aki előre kinyilatkoztat, az pont azt jelenti ki amit írtál: "ez lesz és kész". S a "KIÉLNI" kifejezéssel jól le is írtad.

Abban egyetértünk, hogy jobb is ha előre közlöd ezeket a leendő partnerrel 😅

2021. nov. 1. 22:30
 29/30 anonim ***** válasza:
#28: De önmagában azzal, hogy valaki elmondja, hogy ő domináns, még nem jelenti ki azt, hogx ez lesz és kész. Ez csak egy tény. Pont. A másik azt kezd vele amit akar. Ha nem szeretne belemenni ilyesmibe, mert neki más beállítottsága van, akkor szépen megmondja és lezárják az ismerkedést. Szerintem te ezt túlgondolod, mert rögtön egyfajta nyomásként értelmezed, holott ez csak egymás megismerése, egy info az adott pasiról. Mint az, hogy pl mivel foglalkozik vagy mi a hobbija. Semmi többet nem kell beleképzelni.
2021. nov. 1. 22:40
 30/30 anonim ***** válasza:
Meg te erről úgy beszélsz, mintha egy választás lenne, holott ha te is jártas vagy a bdsm világában, akkor pontosan tudnod kéne, hogy nem az. Tehát ha ő azt mondja dom, azt értelmezheted úgy hogy igen, ő ilyen és nem fog megváltozni, mert nem tud! Nem tudok én se dönteni arról, hogy holnaptól nem vágyok azokra a dolgokra, amikre jelenleg. Gondolom ezt érzed presszionálásnak. Pedig nem az, inkább egy udvarias jelzés a másik felé, hogy úgymond tudja mivel áll szemben:D
2021. nov. 1. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!