Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az pontosan, hogy egy férfi domináns az ágyban?
Szadizmust nem feltétlen jelent, de van rá esély. Egyébként szerintem a legtöbb nőnek bejön ha domináns a férfi, még akkor is ha nem szubmisszívek, mivel a határozottságot ők is szeretik.
21F
Ha ennyire fogalmad nincs az egészről, szerintem még most lépj ki. Ha így elmondta neked, hogy domináns, akkor ő nem fog lemondani semmilyen vágyáról, de ha te semmit se tudsz erről, akkor szinte biztos, hogy nem passzoltok egymáshoz. Mindazonáltal egy kérdést vagy beszélgetést megérhet a dolog, ha szimpatikus a pasi. Majd ő akkor elmondja, hogy pontosan mikre is vágyik. Ne félj rákérdezni, mert jobb ha most derül ki, mint később.
Sub N
#7: oké egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem vagytok egymásnak valók. Mi sz hogy 'normális' meg hogy félsz tőle? Jesszus..
Megadhatnád nekem a számát, mert évek óta nem volt szerencsém valódi tapasztalt domhoz és már majd megőrülök azért, hogy valaki kicsit meggyötörjön és helyretegyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!