Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent az pontosan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az pontosan, hogy egy férfi domináns az ágyban?

Figyelt kérdés
Valaki tudná részletezni, hogy ez mit takar pontosan? Én nem vagyok otthon ebben a témában, csak kapcsolatba kerültem valakivel, aki az és egyelőre még nem tudtam eldönteni, hogy vállalom-e ezt. Eddig nem volt szex, nyilván azért kérdezem.

2021. nov. 1. 19:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
28%
Ha ezt neked el kell magyarázni, akkor te ne szexelj.
2021. nov. 1. 19:58
 2/30 anonim ***** válasza:
95%
Tudja mit akar, irányít. Azt teszed amit ő akar, alárendelődsz.Mindenkinél más a határ lehet hogy az alázás is benne van, te ismerkedsz vele, kérdezd meg őt.
2021. nov. 1. 19:58
 3/30 anonim ***** válasza:
7%
Itt ismerted meg?
2021. nov. 1. 19:59
 4/30 A kérdező kommentje:
Nem, de ha ez ütlegelést és hasonlóakat is magában foglalhat, akkor nekem felejtős. Nekem az nem örömforrás
2021. nov. 1. 20:01
 5/30 anonim ***** válasza:
91%
Kérdezd meg, tényleg nem lehet ezt látatlanba.
2021. nov. 1. 20:03
 6/30 anonim ***** válasza:
90%

Szadizmust nem feltétlen jelent, de van rá esély. Egyébként szerintem a legtöbb nőnek bejön ha domináns a férfi, még akkor is ha nem szubmisszívek, mivel a határozottságot ők is szeretik.

21F

2021. nov. 1. 20:17
 7/30 A kérdező kommentje:
A legtöbb férfi határozott az ágyban. Csak ha mondjuk valaki tenyérrel erőből ütné a seggemet vagy durván fájdalmasan hatolnak be, azt már annyira nem díjjaznám. Annyit mondott, hogy többször csinált fenekelést és van, akit övvel. Gondolom ez azért már más kategória, mint sima domináns. Félek tőle. Ha találkozunk normális, de félek, miután ezt hallottam tőle.
2021. nov. 1. 20:25
 8/30 anonim ***** válasza:
9%

Ha ennyire fogalmad nincs az egészről, szerintem még most lépj ki. Ha így elmondta neked, hogy domináns, akkor ő nem fog lemondani semmilyen vágyáról, de ha te semmit se tudsz erről, akkor szinte biztos, hogy nem passzoltok egymáshoz. Mindazonáltal egy kérdést vagy beszélgetést megérhet a dolog, ha szimpatikus a pasi. Majd ő akkor elmondja, hogy pontosan mikre is vágyik. Ne félj rákérdezni, mert jobb ha most derül ki, mint később.

Sub N

2021. nov. 1. 20:26
 9/30 anonim ***** válasza:
3%

#7: oké egyre biztosabb vagyok benne, hogy nem vagytok egymásnak valók. Mi sz hogy 'normális' meg hogy félsz tőle? Jesszus..

Megadhatnád nekem a számát, mert évek óta nem volt szerencsém valódi tapasztalt domhoz és már majd megőrülök azért, hogy valaki kicsit meggyötörjön és helyretegyen:D

2021. nov. 1. 20:28
 10/30 anonim ***** válasza:
0%
Jól írja a 8-as. Hagyd a szexet azt sem tudod mi fán terem, neked még nem szabad szexelni kérdeziő gyerek vagy még. Te vagy a tipikus belement a szexbe aztán feljelentest tett a rendőrségen mert jól megb$&zták.
2021. nov. 1. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!