Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor egy férfi arról beszél,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy férfi arról beszél, hogy pl. 5percig bírja, az mit jelent pontosan?

Figyelt kérdés
Mármint maga 5percig bírja megállás nélkül úgy, hogy folyamat megy a “húzogatás”, vagy összesen, rövid szünetekkel annyi?

2021. jún. 7. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%

Hát pasija válogatja xd

Nekem volt olyan is, hogy csak attól eldurrantam, hogy beleült a lány, és csókolóztunk

Max 2-3, perc, tényleg nuku mozgás

Máskor meg rendes 15 perc folyamatos "reszeléssel" mentem el

2021. jún. 7. 15:14
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
öt perc után elélvez.
2021. jún. 7. 15:17
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Nekem olyan volt, aki bárhogy csináltunk, 5 perc körül volt az átlag, nagyon jó esetben 10 perc. Lehangoló, semmire se elég, ott maradok felhúzva, nagyon rossz. Persze egy szintig lehet kompetenzálni nyalással (márha jól csinálja) de hosszú távon nem megoldás.
2021. jún. 7. 15:25
 4/11 Noren1989 ***** válasza:
56%
Kávé, cigi belefér ebbe az időbe, természetesen :D
2021. jún. 7. 15:29
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
Sajnálom azokat a lányokat, akik ilyen pasikat fognak ki 🥺
2021. jún. 7. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
64%
5 perc? Nekem ebbe a vetkőzés is, meg a faszmosás és a felöltözés is benne van. De általában nyalással kompenzálok, és korrekt összeget fizetek.
2021. jún. 7. 15:42
 7/11 anonim ***** válasza:
30%
Rutinos k.rvapecérként sok lánytól hallottam sokmindent. Amikor a férfiak teljesítményéről esett szó, akkor általában az volt a konklúzió hogy a legtöbbüknek bőven elég az 5 perc ha csak az aktust nézzük. Ennyi, aztán kakukk van. F@$ztörlés,öltözködés, szia édes. Mondjuk az biztos hogy férfiként eléggé topon kell lenni ezeknél a lányoknál mert értenek a dolgukhoz, szóval nem olyan nagy csoda ha egy isteni francia után nem sok kitartás marad az aktusra. Egy tapasztalt férfi azért be tudja osztani a patront, én is úgy vagyok vele hogy ha nálam van az irányítás akkor nem lehet gond, akkor megyek el amikor akarok. Viszont ha az aktus elején a csaj irányítana akkor simán kivégezne gyorsba. Ha már átbillentem két-három holtponton akkor utána már vadulhat ahogy akar, mert onnantól már arra kell koncentrálnom minden idegszálammal hogy egyáltalán el tudjak élvezni. Ilyen dolgok ezek.
2021. jún. 7. 16:49
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, azalatt gondoltam az 5percre, hogy vannak olyanok, akik beteszik a szerszámot és utánna addig ki se veszik amíg el nem durranak, viszont vannak, akik közbe kiveszik kicsit, nyalnak a fagyin 1-2t, stb. na most azoknak nyílván több mint 5 perc, és hogy itt az elsőre gondolnak, vagy a második opcióra 5 perc alatt? mert ha a másodikra, nagyon gyengék :D
2021. jún. 7. 18:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, mind a kettő opció gáz.
2021. jún. 7. 18:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az 5 perc az behatolástól értendő, nem úgy van, hogy amíg megállsz pihenni, addig megállítod a stoppert. Tehát ha 5 percig bírom, az azt jelenti, hogy a behatolástól számítom, és benne van a 3 pihenés is, ahányszor meg kell állnom, hogy ne 1 perc után menjek el :D Amúgy az 5 perc az átlag a férfiaknál, egy jó puncitól a legtöbb férfi hamar elmegy, főleg ha hevesebb az aktus.
2021. jún. 7. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!