Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom pontosan, hogy mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom pontosan, hogy mi a megfelelő kifejezés erre, de olyan emberrel szeretnék megismerkedni, akinek női arca és melle van, viszont férfi nemi szerve. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Privátba írhatnak.
2021. okt. 10. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Shemale, ladyboy
2021. okt. 10. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Igen, transzneműeknél gyakran előfordul, ha a hormonkúra után, de a nemi átalakító műtét előtt vannak. Szerintem ne heteroszexualitás kategóriába írd ezt ki, akkor több sikered lesz (transznemű ember is lehet hetero, csak itt nem hiszem, hogy sokan lennének, de ki tudja. Na meg ez nem szexualitás, hanem ismerkedés téma)
2021. okt. 10. 22:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Engem olyan érdekelne, már ha van létezik, aki így született.
2021. okt. 10. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
#3 a hermafroditákra gondolsz? Ez egy nagyon-nagyon ritkán előforduló szexuális rendellenesség.
2021. okt. 10. 23:06
 5/7 anonim ***** válasza:
5%
Pfejjjj.
2021. okt. 10. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség. A hermafroditáknak kettős nemi szervük is van.

Sima transzikról beszélünk kb.mert így senki sem születik

2021. okt. 11. 00:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, a hermafroditákra gondolok, vagy ahogy másképp nevezik, interszexuálisokra.

Valószínűleg nem fognak írni, amit megértek.

2021. okt. 11. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!