Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha használjátok azt a kifejezést egy idegen férfira, hogy szép, azt milyen esetben teszitek?
Figyelt kérdés
Átlagban ezt mondják rám a nők, lányok. Azt, hogy jóképű, vagy jó pasi, sosem hallottam tőlük. Ferfiatlan vagyok talán?2021. aug. 31. 13:35
1/9 anonim válasza:
Ha azt mondja rád valaki hogy szép akkor tetszel neki. Igaz hogy férfira nem nagyon szokás ilyet mondani, de szerintem nincs negatív jelentése. Ha férfiatlan lennél nem mondanák ezt.
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy szép, mint ember, de férfiatlan.
2021. aug. 31. 13:40
3/9 anonim válasza:
Itt a hangsúly is sokat számít. Egy lekezelő szép vagy "deeszép" nem éppen pozitív töltetű.
4/9 anonim válasza:
A szép kifejezést általában nem használják férfira.
Jóképű, dögös, szexi. Inkább ezt.
Ha egy pasira azt mondanám, hogy szép, akkor ő valószínűleg nem is férfias.
5/9 anonim válasza:
Én is mondom a páromra, hogy szép. De férfias is egyben. Szerintem ez nem zárja ki egymást
6/9 anonim válasza:
Vannak emberek, akik egyszerűen szépek. Ez nem jelent (számomra, az én olvasatomban) szexuális értelemben semmit, csak annyit, hogy jó ránézni, mert kellemes a szemnek.
7/9 A kérdező kommentje:
#6 igen erre gondolok
2021. aug. 31. 16:32
8/9 anonim válasza:
Nem zárja ki egymást a szépség és férfiasság. Ha vannak csúnya pasik, akkor miért ne lehetnének szépek is?
Én arra a férfire mondom, hogy szép, aki nem csak egyszerűen jóképű, hanem annál több. Kb tökéletes mindene, teste, arca, minden porcikája.
9/9 anonim válasza:
A régi időkben használták a "szép szál legény" kifejezést - hát egyszerűsödött azóta a nyelvünk, és a humoros hangzása miatt többször hallom.
Én nőként a baráti körömben alkalmazom azokra a férfiakra ezt a szót akik tetszenek. De gondolom a "szépfiú" sem idegen a fülednek (főleg ha nézted annó a Szupercsapatot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!