Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet egy nőn megállapíta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy nőn megállapítani hogy mekkora a pénisz méret igénye? Mi van akkor ha összejön és 18 cm alatt meg sem érzi? Akkor csak irulok pirulok majd ugyetlenkedek? És kifejezéstelen arccal csak tűri hogy ki be ki be? Röhög magába?

Figyelt kérdés

2021. máj. 26. 22:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Senkire nincs ráírva.
2021. máj. 26. 22:48
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

1. Tudom, ezt a választ a férfiak képtelenek elfogadni, de továbbra sem elsősorban améret a lényeg, hanem hogy mit kezd vele a gazdája. Ismerek olyat, aki 8.5 centis pénisztől élvezett sorozatban:D

2. Ha valaki a 18 centit meg sem érzi, az vagy mamut, vagy halott.

2021. máj. 26. 22:51
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kisebb farokkal, ujjakkal, nyelvvel is fel tudsz izgatni egy nőt annyira, mint egy lofa***al. Persze van akinek csak a nagy jo de naggggyon nehéz belefutni. A legtobb lany nem ezen rugozik. Légy figyelmes, lesd az apró jeleket, libabort, lélegzetet, sohajokat. Reakciót arra ha bizonyos helyen simogatod, reakciót bizonyos szavakra, figyelj a lanyra. Ezzel sokkal nagyobb elmenyt nyujtasz, mintha egy 30centist lobalnal az orra elott.
2021. máj. 26. 22:52
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
3as voltam. Egyebkent en szeretnek ugy lazba hozni egy csajt hogy meg elo se vettem a farkam. Na ez a tudomany 😄
2021. máj. 26. 22:54
 5/24 A kérdező kommentje:
Engem csak ez tart vissza. Lehet az előző partnerének nagyobb volt stb..
2021. máj. 26. 22:55
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha nem te vetted el a szuzesseget, akkor benne van a pakliban hogy az elozonek nagyobb volt. 😄😄 Es akkor mi van? Vele van most vagy massal? Esetleg veled?
2021. máj. 26. 22:56
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Amugy meg nem baj ha kicsi de legalabb jo gorbe 😄
2021. máj. 26. 22:57
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el baromira nem szokta érdekelni a nőket az, hogy esetleg a korábbi partnerének 2cm rel nagyobb volt. Megérezzük (ha nem volt rég a szex vele), de nem számít igazán.

Nyilván ha átlag alatti a méreted akkor megértem h kicsit izgulsz, de előre nem tudhatod, hogy neki mi a 'minimum'. Ha 14cm vagy afölött vagy akkor szinte garantáltan nem lesz gondja. Ha ez alatt vagy, akkor majd élesben kiderül, meg az első szex után úgyis tudni fogod ha nem elég neki. Ez van, majd lesz más akinek jó lesz. Nem kell elkeseredni emiatt se, sok nő van a világon

N

2021. máj. 26. 22:59
 9/24 A kérdező kommentje:

Jó lenne tudni hogy a nők miként tekintenek a péniszre.

Persze nem csak egy kilógó dologról van szó önmagában hanem egy emberhez tartozik.

De mivan akkor ha szimpi neki a csávó de csak 15,5 cm "hosszú" a pénisze?

Az bemegy tövig nem valami nagy.

2021. máj. 26. 23:00
 10/24 A kérdező kommentje:
Igen, köszi kellene az önbizalom. Ha nem működik vagy kicsi neki akkor nem fog megölni.. ennyi volt többet nem találkozunk. Bár azért nem sűrűn hall ilyet az ember H pénisz eret miatt mennek szét.
2021. máj. 26. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!