Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elméleti kérdés: ha a pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti kérdés: ha a pénisz a punciba illeszkedik a legjobban, és elméletileg oda volt kitalálva, miért mégis a kezünkkel könnyebb elélvezni?

Figyelt kérdés
A lányokra és a fiúkra is igaz az, hogy a saját kezünktől élvezünk el a legkönnyebben. Sőt, egyes férfiaknál hosszú dugás után is kézzel kell befejezni, hogy eltudjanak élvezni, ugyanez a lányokra is igaz, hogy behatolástól el sem élveznek sokszor. De ez mégis mi miatt lehet így, ha elméletileg a faroknak a punci, a puncinak a farok a legizgatóbb? Evolúció szerint is így kéne legyen, mégsem így van.

2021. máj. 25. 21:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért nehezebb a hüvelyi orgazmus mert nincs annyi idegvégződés ott mint a csiklóba, a szülés miatt.

Ha magunkat elégítjük ki azért könnyebb mert már ismerjük a testünket, tudjuk mi a jó nekünk, kitapasztaltuk.

2021. máj. 25. 21:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, de van pl férfiaknál is az a jelenség, hogyha kicsit lelankad punciban, akkor kézzel vagy szájjal általában újra feláll rendesen. Azért ez is érdekes, hogy kézzel jobban működik.
2021. máj. 25. 21:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Oda lett kitalálva de elsősorban nem az élvezet miatt szexeltek hanem az utódnemzés miatt. Az élvezet csak másodlagos.
2021. máj. 25. 21:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

1) A kéz erősebben tud szorítani, olyan szűkre veszed, amennyire csak bírod.

2) A kezedet gyorsabban tudod mozgatni, mint az egész testedet.

3) Magadnak érzed, hogyan jobb éppen, és úgy csinálod, míg a pároddal együtt össze kell hangolnotok.

2021. máj. 25. 22:09
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy bonyolultabb dolog mint elsőre gondolná az ember, de a lényege, hogy ha nem teljesen egyszerűen önkielégít az ember, hanem hozzászokik bizonyos módszerekhez és ingerekhez akkor ugyanezt nem fogja tudni a punci nyújtani .
2021. máj. 25. 23:07
 6/12 A kérdező kommentje:

5ös

De necsak a férfiakra szűkítsetek. Ugyanez van lányoknál is, sőt, náluk sokkal gyakoribb, hogy csak kezzel vagy nyalással tudnak elmenni.

2021. máj. 25. 23:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nos a női orgazmus alapból evolúcionálisan egy másik történet, tekintve, hogy az nem szükséges az utódnemzéshez, ellentétben a férfiéval.

5ös

2021. máj. 25. 23:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
De szerintem nem sokan ismerik ennyire mélyen ezt a témát(ahogy én sem). Olvass utána a neten.
2021. máj. 25. 23:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom. Talán egy egérlyukba?
2021. máj. 26. 06:16
 10/12 A kérdező kommentje:

"2) A kezedet gyorsabban tudod mozgatni, mint az egész testedet."

Ez is érdekes, hogy mindenkinek a gyors mozgások kellenek, amit szexben nem is lehet már fizikailag kivitelezni. Éreztem már én is szexben ilyen hiányérzetet, hogy jó lenne méggyorsabban, de egyszerűen nem bírok olyan gyorsan mozogni, és az jár a fejemben, hogy jobb lenne kézzel egy kicsit.

2021. máj. 26. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!