Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örömlánnyal mennyire kockázatos gumi a nélküli aktus? Vagy csak szex előtt még a félig állót (vagy csak a makkot) odadörgölni a p.nciához mikor ráfekszik az ember? És fürödni vele kádban és egymáson csúszkálni?
Mind a háromról szeretnék véleményt.
A kádban csúszkálást is úgy értem, hogy a csupasz puncijával ahogy ülne deréktájákon érintkezne a pénisszel.
A legtöbb lány ezt nem vállalja.
És én a világért se próbálnám egyiket se prostival.
Ha szex előtt félig áll, akkor minek mész QÁ-hoz? Akkor menj amikor már attól elmész amikor meglátod a muffot.
QÁ-hoz nem megyek soha! Csak ha már nem fog felállni. Akkor meg már úgysem kell!
Örömlánnyal mennyire kockázatos gumi a nélküli aktus?
NAGYON!
"
Örömlánnyal mennyire kockázatos gumi a nélküli aktus?" Egy kicsit kevésbé mint egy buliban felszedett egyéjszakásnál.
Voltam már ilyen lánynál, gumi nélkül mélytorok,aztán p.unciba élveztem. Igaz igényes volt és kifizettem 50e..
De már nem mennék ilyenekhez.Manapság sok az igénytelen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!