Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben ti megtartanátok?
Ha volna kapcsolatotok egy pasival, mindketten szinglik, es nem akarnátok tőle házasságot, de az ágyban ok vele.
Ő azt mondaná, hogy rajtatokon kívül nincs más nővel semmilyen kapcsolata, habár lehetne őszinte.
Megtudnátok később, hogy minimum 2 másik nővel szexkapcsolatot tart titokban.
Megtartanátok ebben az esetben csak szexre, vagy nem?
Kizárt. Aki nekem hazudik, az mehet a levesbe. Teljesen mindegy, hogy párkapcsolat vagy csak szexkapcsolat, az őszinteség és tisztelet alap. Akinek van egy kicsi önbecsülése is, az kidobja az ilyet azonnal.
Mielőtt valaki értetlenkedne, nem az a gond, hs másokkal is dug, mert az engem soec nem zavarna, hanem a hazudozás a probléma. Ilyen hulladékokra én nem izgulok fel, majd lesz más, akivel szexelek. Ha ő lenne a világon legjobb az ágyban, akkor se ér annyit.
Persze rengeteg olyan nőt látok, akinek 0 önbecsülése van és hagyja, hogy a pasik földig alázzák. Minden második csaj ilyen, ha nem több. Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!