Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nagy pénisz után átlagos?
Figyelt kérdés
Nagy alatt 17-től felfelé értem. Ha egy 18-as taggal voltatok x ideig, utána a 14-15 is tud akkora élvezetet adni, vagy mese habbal és lélek nyugtató demagógia tőletek, hogy azzal is tudtok nagyot élvezni? Őszintén.
Korral
2021. nov. 1. 17:04
21/31 anonim válasza:
Kérdező, dugd el a pici kukidat mert csak kinevetnék a lányok. Nekik egy igazi nagy kemény vastag farok kell!
22/31 anonim válasza:
Szánalmas egy lúzer vagy te kérdező. Álomvilágban élsz és szűzen fogsz meghalni. Szerencsétlen..
23/31 anonim válasza:
Szerintem te vagy az, aki pár hete kb azon pattogott, hogy neki 15 centi, ami átlagon felüli, és minden exe szerint a legnagyobb, amit valaha láttak. És nagyon nem bírod a kritikát, pedig ha tényleg olyan jó lennél, nem itt járatnád le magad.
24/31 A kérdező kommentje:
Az előbb szeretkeztem a barátnőmmel, faxkupakok.
2021. nov. 1. 21:34
25/31 anonim válasza:
És gondolom nevetett közben. Hívj át egy nagyfarkút , akkor majd nyögni is fog.
26/31 A kérdező kommentje:
Épp rajtad nevet, mondja, hogy én szex után jövök fel ide nevetni, te meg egész nap itt frusztráltkodhatsz, azért írsz ilyen előre betanult nyomi oltásokat. Röhögünk rajtad, te csövesbánat.
2021. nov. 1. 21:40
27/31 anonim válasza:
24
Pont az előbb? Két idióta komment között? Álmodban csak te nyomi.
😂😂
28/31 A kérdező kommentje:
Neked csak álom marad, te mikropéniszű geek.
Pacsi: Vivcsi 😙
2021. nov. 1. 21:45
29/31 anonim válasza:
Szánalmas egy életed van. Sajnállak. De komolyan...
30/31 anonim válasza:
Rajtad röhög mindenki aki látta a kukid kerdezo.
2 ujjal huzogatta neked a csaj tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!