Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindenki szerint átlagos a 15 centis pénisz, akkor Dávid szobor pö**ét miért tartják mikropénisznek?
Mert állandóan mindenhol azt olvasom, hogy neki milyen kicsi a pénisze, meg hogy mikropénisze volt az ókori görögöknek vagy legalábbis így ábrázolták az embereket és én pl. 170 centi vagyok és arányaiban nekem is kb. ekkora a testemhez arányosítva. Sőt a golyóim ennél láthatóan kisebbek (nyilván ez is arányosítva) kb. akkorák mint egyenként egy egy datolya.
Erektáltan pedig 15 cm és 3,7 cm vastag. Állítólag ez a méret átlagos (mindenhol ezt olvastam ill. írták nekem), akkor miért tartja mindenki mikropénisznek Dávid szobrát, akinek ernyedten van ábrázolva, de ahogy említettem arányosan nekem is hasonló ernyedten is.
Vagy mégis az a helyzet akkor, hogy tudat alatt mindenki a nagyobbat (17-19 cm hosszú/4,5-5 cm vastag) tartja átlagosnak mert ezekből látja a legtöbbet (elsősorban csajok)?
a szobor a reneszánszban készült és e miatt az ábrázolása az ókori görög alkotók munkáira nyúlik vissza.
az ókori görögöknél pedig ciki volt a nagy farok.
butának, élvetegnek, állatiasnak tartották a nagy farkú férfiakat a filozófusok és a katonahősök korában.
ezért van az ókori görög szobrokon is kis farok és ezért van dávidén is.
Kérdező.
" Szerencsére emiatt sosem ismerkedtem csajokkal "
Ez a bajod hogy csak elméletben nyöszörögsz itt a méretről, ezzel úgy se leszel előrébb.
#8: Azért mert nem arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire tudsz savazni macskajancsi. Hidd el megedzőttem már és ezzel a beszólással max kispályás lehetsz.
Amikor 28 évesen az ember azért szűz, mert soha mégcsak megszólítani sem mert egy csajt sem, mert 3,7 cm vékony a pöcse, akkor olyan szintű teherrel küzdött meg, aminek a negyedébe más már rég belehalt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!