Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindenki szerint átlagos a 15 centis pénisz, akkor Dávid szobor pö**ét miért tartják mikropénisznek?
Mert állandóan mindenhol azt olvasom, hogy neki milyen kicsi a pénisze, meg hogy mikropénisze volt az ókori görögöknek vagy legalábbis így ábrázolták az embereket és én pl. 170 centi vagyok és arányaiban nekem is kb. ekkora a testemhez arányosítva. Sőt a golyóim ennél láthatóan kisebbek (nyilván ez is arányosítva) kb. akkorák mint egyenként egy egy datolya.
Erektáltan pedig 15 cm és 3,7 cm vastag. Állítólag ez a méret átlagos (mindenhol ezt olvastam ill. írták nekem), akkor miért tartja mindenki mikropénisznek Dávid szobrát, akinek ernyedten van ábrázolva, de ahogy említettem arányosan nekem is hasonló ernyedten is.
Vagy mégis az a helyzet akkor, hogy tudat alatt mindenki a nagyobbat (17-19 cm hosszú/4,5-5 cm vastag) tartja átlagosnak mert ezekből látja a legtöbbet (elsősorban csajok)?
#4 vagyok
Arrol beszelek, hogy megint itt vagy es irogatod az ertelmetlen agybeteg kerdeseidet. Ez mar nem az elso ilyen kerdesed es baromi gaz amit csinalsz. Eloadod az incel kisfiut, persze, hogy nem kellesz a kutyanak sem. Nem, neked nem a farkaddal, hanem az agyaddal van a baj. Ha valakinek ennyi idosen nem volt meg senkije, annak bizony nincs minden rendben a fejeben, de ez a kerdeseidbol es a valaszaidbol is tokeletesen latszik. Nem erdekel, hogy mit pattogsz majd a valaszomra, azt is magasrol le**arom, hogy lepontozol es bar tudom, hogy te vagy a 33%-os valaszolo, mint minden masik kerdesednel, itt is tagadni fogod.
Nezzel magadba k*rva gyorsan es ne a noket hibaztasd azert, mert szerinted baj van a farkaddal. Nem! Az agyaddal van baj es nem is kicsi!
Ember, ki a f@szt erdekel a nyavalygasod szerinted?! Huzd le a beled a gyakorirol es kezdjel mar elni, mert amit most csinalsz az nagyon nem egeszseges!
Te egy megkeseredett, beteg ember vagy, semmi tobb. De legyen neked igazad, ugyis erre vered magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!