Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyméretű,izmos popsis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyméretű,izmos popsis lánynak könnyebben befér egy nagyobb pénisz mint annak akinek kisebb,átlagos a popsija?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel még nem próbáltuk popsiba,részben az extra méretem miatt,pedig mindkettőnket érdekelne és mivel barátnőm folyamatosan edz,sportol,a popsijára is edz így elég nagy és izmos a feneke,ez lehet előny vagy pont inkább hátrány lenne a popsiszexnél?

Meg akinek van benne tapasztalata,az én részemről mennyire lehet bírni,nehezebb sokkal mint amikor punciba megy?

2021. aug. 3. 07:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

a popsi mérete és pénisz mérete nem befolyásolja ezt

van akinek kis popsival is simán befér egy nagyobb méret könnyen, van akinek meg nagyobb popsival még 1 ujj is feszít

alapból az a lyuk elég szűk és a záróizmot meg kell tanulni ellazítani, ajánlott tágítani előtte

a megfelelő síkosítás, tágítás, higiénia és mentális rákészültség is alap dolog! nem hagyhatóak el!

2021. aug. 3. 08:07
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Nem.
2021. aug. 3. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Az #1-es teljesen alaposan megválaszolta Neked !!
2021. aug. 3. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Remélem jelent valamit a nagy popsi mert éppen most kezdtem el járni egy ilyen lánnyal és nekem sem kicsi a méretem :)
2021. aug. 3. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A #3-as vagyok.

És a #4-esnek üzenem, hogy husibb vagyok eleve. Régi sport múltam miatt feszes bőrrel és izmaim is vannak. A popsim sem kicsi, de ez a külső méret nem befolyásolja a lyukak méretét. Ha már szabatosan fogalmazunk.

Az egy más funkcióra “szakosodott” záróizom. Eleve szűk és, mint ahogy ahány féle punci és annak belső átmérője mindentől függetlenül…-annyi popsi ugyanígy.

Szóval ha van akinek 1 ujj feszít, pedig nagy popsi. Attól nem jelenti, hogy kis popsijú Nőnek a brutál f@r**k ne lenne kényelmes, esetleg már nem járatták lötyögősre .

Na mindegy ….

2021. aug. 3. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!