Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nagy pénisz után átlagos?
Nagy alatt 17-től felfelé értem. Ha egy 18-as taggal voltatok x ideig, utána a 14-15 is tud akkora élvezetet adni, vagy mese habbal és lélek nyugtató demagógia tőletek, hogy azzal is tudtok nagyot élvezni? Őszintén.
Korral
20 körülivel volt az első, borzalmasan fájt. Párszor még próbálkoztunk, ugyanaz. Kész felüdülés volt 4 év múlva egy normál méretű, olyan 14-15 cm-el lenni. Imádtam. Utána következő partnereim viszont egyik se volt olyan jó, mint a 14-15 cm-es. Volt 17 cm-es, de vékony volt és felfelé hajlott, nem volt vele olyan jó. Volt rövidebb és sovány, vele szinte semmit nem éreztem.
Szóval van az arany középút és nem csak a hossz a lényeg!
Qrva jo ez a kerdes, de minek kerdezed a noket, ha te ugyis megmondod, hogy a mi huvelyunk hogy mukodik, Baby? :D
Amugy a tizessel ertek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!