Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy az exem jelenlegi pasijának jóval nagyobb a farka, mint nekem?
11# Szerintem nem azzal van a baj, hogy az exed jelenlegi pasijának milyen a farka. Hanem az a gáz, hogy Téged ez foglalkoztat. Sőt még fotón méricskéled is... :-O Én életemben nem hasonlítgattam a farkam a másokéval. Pedig biztos hogy van nagyobb is :)
Egy párkapcsolatban (bár sokan ezt hiszik) azért a farok méreténél sokkal több, és sokkal jobban befolyásoló tényezők is vannak, amik a boldogság faktort meghatározzák. Pl ha az a pasi bár nagyobb farka van, de agresszív suttyó és mondjuk verbálisan állandóan bántja a lányt... akkor szerinted ettől Ő boldog lesz? És száz másik okot tudnék mondani...
Szerintem ezzel ne foglalkozz.
Nem a farokméreteddel van baj, hanem a magabiztosságoddal, az önértékeléseddel.
Ha a magabiztosságod növeszted, az sokkal többet számít a csajoknál mint a farokméret. Persze semelyiknél sem jó ha túl nagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!