Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki szívesen odaadná a lábait egy kis kényeztetésre? 🦶
Figyelt kérdés
Tényleg nagyon szeretnék már talpat csókolgatni, nyalogatni. Tudom kicsit perverz, de nagyon izgató számomra... Boldog lennék ha mostmár tényleg lenne egy elszánt jelentkező 🙂
30/F
2021. nov. 1. 07:57
6/24 A kérdező kommentje:
Csak egy olyan lányra, akit szintén izgat ez a téma és fel meri vállalni.
2021. nov. 1. 08:42
7/24 anonim válasza:
Engem izgat, de nem random emberekkel a netről.
8/24 anonim válasza:
Szereted a gombát? Megkínállak vele szívesen. Kb. 1 évig kóstolgathatod, addigra remélhetőleg rendbejön.
9/24 anonim válasza:
Ritka buta gyerek vagy ha te ezt így képzeled el.
EGy tartós kapcsolatba ez is elképzelhető.
Én is volt már hogy megpuszilgattam a lábát, bár én nem nyalogatom és nem vagyok ilyen hogy csak ez lenne bolondériám.
Te amúgy nem tudsz dugni vagy miért van ez?
10/24 anonim válasza:
gyere csak, bőrkeményedés munkástalp, 43-as, női
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!