Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki szívesen odaadná a lábait egy kis kényeztetésre? 🦶
Figyelt kérdés
Tényleg nagyon szeretnék már talpat csókolgatni, nyalogatni. Tudom kicsit perverz, de nagyon izgató számomra... Boldog lennék ha mostmár tényleg lenne egy elszánt jelentkező 🙂
30/F
2021. nov. 1. 07:57
11/24 anonim válasza:
Csak igy random nem talalsz partnert erre...en is szeretem ha a labaim figyelmet kapnak, de nem egy idegentol...31/N
12/24 anonim válasza:
Ha nagy szerencséd van, akadhat lány, aki benne van, akár szimpátia alapon, akár úgy, hogy kér érte valamit. Én sok év alatt egyszer találtam itt valakit, aki teljesítette az (egybként kicsit más) kérésem.
13/24 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy nagy, kerek sajtot, vágj le belőle egy nagy szeletet, vagy háromszöget, és képzeld azt, hogy az egy szagos, szép, nagy női láb, és tégy vele minden jót.
14/24 anonim válasza:
Voltak már jelentkezők privátban?
16/24 anonim válasza:
küldjem el postán, vagy hogy képzelted?
17/24 A kérdező kommentje:
Személyes találkozó útján
2021. nov. 3. 20:00
18/24 anonim válasza:
Én szeretem és fel is merem vállalni, de idegennel sosem csinálnám. Ilyesmit egy ismeretlennel soha,senki nem fog,csak fizetős.
20/24 anonim válasza:
Idegennek kizárt. Ha nem tudsz barátnőt keríteni, mint minden normális pasi, akkor valami nincs rendben veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!