Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használtatok vákuumos bimbószívót már, esetleg bimbóvibrátort? Mik a tapasztalaitok?
Figyelt kérdés
Szeretném kicsit feldobni a szexuális életemet. Nagyon mellbimbós vagyok, és két szülés után, szívesen elmennék kicsit keményebb irányba.
Soha nem használtam még semmilyen segédeszközt, ez az első, ami felkeltette a fantáziámat.
Néztem mellbimbó vibrátorokat is, és csipeszeket is, talán azokkal is megpróbálkoznék.
Van, ami nagyon tetszett v bevált nektek?
Köszönöm, de privátot nem kérek!
2021. okt. 31. 10:35
1/9 anonim válasza:
Ilyeneket csak a degeneráltak használnak.
2/9 A kérdező kommentje:
Ok, vállalom
2021. okt. 31. 10:38
3/9 anonim válasza:
Ennyi pénzért vedd meg és vagy jó vagy nem jó.
Azt úgy se tudja senki hogy neked milyen igényeid vannak.
4/9 anonim válasza:
Ha beismered az a gyógyuláshoz vezető első lépés. Sok sikert a továbbiakban.
5/9 A kérdező kommentje:
Miért gond ez bárkinek is, hogy a négy fal között, csöndben mit csinálok? Ez ráadásul sem ön, sem közveszélyes.
2021. okt. 31. 10:49
7/9 anonim válasza:
Van, akit a bimbovibrátor izgat, van, akit meg a kötözködés. Hát igen.
8/9 A kérdező kommentje:
C'est la vie 😂😂
2021. okt. 31. 14:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!