Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem érdekli valóban a szex?
2 éve jöttem össze a párommal, ő most 32 éves. Mondta az elején, hogy ő nem látja értelmét párkapcsolatnak, mert kevésbé érdekli a szex, mint átlagban az embereket és úgyis meg lenne csalva emiatt előbb-utóbb. Nem is volt előttem kapcsolata. Ennek ellenére együtt maradtunk, mert nagyon jól érezzük magunkat egymással. Gyerekemmel is jól kijön. Nem élünk együtt, de minden nap találkozunk. Mostanáig elég gyakori volt vele a szex és nagyon kellemes, ahhoz képest, amit az elején mondott. Volt időnként 1-2 hét szünet, mikoris ő maszturbált inkább, vagy pedig egyáltalán nem jutott eszébe az egész. Azt mondta, fontos neki az önkielégítés, ahhoz szokott, függetlenül attól, hogy nagyon szereti velem a szexet. Mostanában viszont egybaktusbután mindig van 2-3 hét szünet, ami nekem baromi kevés.
Oké, ő szólt előre.
Mégis foglalkoztat, lehet - e erre valami megoldás? Vagy könyveljem el, hogy innentől csak ilyen kevés szex lesz az életemben? Ti mit tennétek?
Fontos szempont, hogy elvált nő vagyok, nincs kedvem ismerkedni mással, próbálkozni, haza vinni férfiakat. Benne megbízom. De egyedül lenni sem, ez is jobb a semminél. Viszont nekem heti kétszer igényem lenne, főleg, hogy az intimitás megvan, mert ölelget, puszilgat, cirógat minden nap. Az önlielégítés nálam nem pótolja azt, ami hiányzik.
Heti 2 szex elég neked? Lapát lenne a sorsod nálam. Napi 2.
33F
Lusta lehet.
Kezdetben volt az uj varázsa. Az elkopott.
A maszti 5 perc es le van tudva. Ģondolom a körítéshez nincs kedve.
Inkabb vizuális akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!