Egy nőt valóban kevésbé érdekli a férfi haja?
Nyilván az alap hogy legyen tiszta, onnantól meg sok tényezőtől függ hogy kinek milyen a haja, egy kopaszodó embernek úgy a legoptimálisabb ha 1mm-re le vágja, még az is másabb mintha borotválná a fejét valaki.
Akinek meg van haja, annak csak a fantáziája szab határt.
Anno hallottam ezt a mondatot, és gondoltam megkérdezem itt is.
Szerintem személyfüggő...Engem speciel nagyon is érdekel, nem tudnék vonzónak tartani egy hosszú hajú férfit pl. De az ilyen David Dobrik féle, "csak nő a nagyvilágba azt csá" frizuráktól is rosszul vagyok:
Vagy tolja le kopaszra, vagy vágasson egy normális, divatos, rövid hajat.
Lehet lepontozni.
21l
Hát engem nagyon is érdekel....Egy jól vagy rosszul megválasztott frizura teljesen meg tudja változtatni az illető megjelenését.
A tisztaság persze alap, de a fazon sem mindegy...
Van olyan ismerősöm, akinek a kicsit hosszabb haj passzol a fejformájához, és el sem tudnám képzelni rövid, tüsi hajjal.
Illetve olyan is van, akinek pedig pont az egyformán rövidre nyírt áll jól, hosszabb hajjal pedig borzalmasan nézett ki.
Nálam mindegy,csak hosszú legyen a haja.
Mármint a férfinek.
Felejtsd el! Ha kopaszodó vagy, ha kihullott a hajas akkor annyi. A nők a dús ápolt fazon belőtt sérót szeretik.
Le se szarják a kopaszokat, kivéve a borotvált fejű BMW s kigyúrt taplót. Arra viszont buknak mint gyöngy tyúk a takonyra.
Kopaszodóként ott van Jason Statham, na neki nem kell bmw meg sok pénz, már a kisugárzása vonzza a 50kg-os nőket :D
7. Mert kit hozzon fel példának? A volt osztálytársa apját, a Sanyit, aki jól néz ki kopaszon is? :D
Téged nem azért kerülnek a nők, mert kopaszodsz, hanem mert egy sötét incel vagy.
Olyan szinten nem vagyok válogatós haj terén, hogy csak ilyen meg olyan frizura jöhet szóba. De azért vannak olyan hajak, amitől ki tudok rohanni a világból... és nemcsak a piszkos
- az extrém hajak többsége (szövegkiemelő színű, egy db hajfonatot kivéve tarkopasz, mintásra nyírt, emo/scene hajak hidrogénezett Scooter-haj stb.)
- ami tocsog a zselétől, főleg ha az ecsetfejjel van kombinálva, ill. a tüskésre zselézett változat
- az a típusú manbun, ami alul fel van nyírva teljesen
- olyan férfiakon a hosszú haj, akik nem ápolják... és itt nemcsak azt értem, piszkos/zsíros-e vagy sem, de az nekem nagyon nem tetszik, amikor csak úgy nő a vadvilágba, rendesen kifésülve sincs, nem látta fodrász 3 éve, töredezik, nincs tartása... mondjuk ezek nem feltétlenül csak a hosszú hajakra igazak
- Bundesliga-haj
- amikor a kopaszodást azzal próbálják leplezni, hogy megpróbálják oldalról átfésülni a hajat a fej tetején... ill. kopaszodásnál az, ha oldalt, alul nagyon dús a haj, és úgy hagyják
- bilifej-hajak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!