Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyire nem érdekli valóban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem érdekli valóban a szex?

Figyelt kérdés

2 éve jöttem össze a párommal, ő most 32 éves. Mondta az elején, hogy ő nem látja értelmét párkapcsolatnak, mert kevésbé érdekli a szex, mint átlagban az embereket és úgyis meg lenne csalva emiatt előbb-utóbb. Nem is volt előttem kapcsolata. Ennek ellenére együtt maradtunk, mert nagyon jól érezzük magunkat egymással. Gyerekemmel is jól kijön. Nem élünk együtt, de minden nap találkozunk. Mostanáig elég gyakori volt vele a szex és nagyon kellemes, ahhoz képest, amit az elején mondott. Volt időnként 1-2 hét szünet, mikoris ő maszturbált inkább, vagy pedig egyáltalán nem jutott eszébe az egész. Azt mondta, fontos neki az önkielégítés, ahhoz szokott, függetlenül attól, hogy nagyon szereti velem a szexet. Mostanában viszont egybaktusbután mindig van 2-3 hét szünet, ami nekem baromi kevés.

Oké, ő szólt előre.

Mégis foglalkoztat, lehet - e erre valami megoldás? Vagy könyveljem el, hogy innentől csak ilyen kevés szex lesz az életemben? Ti mit tennétek?

Fontos szempont, hogy elvált nő vagyok, nincs kedvem ismerkedni mással, próbálkozni, haza vinni férfiakat. Benne megbízom. De egyedül lenni sem, ez is jobb a semminél. Viszont nekem heti kétszer igényem lenne, főleg, hogy az intimitás megvan, mert ölelget, puszilgat, cirógat minden nap. Az önlielégítés nálam nem pótolja azt, ami hiányzik.

2021. okt. 29. 23:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Lehet hülyeség, de nem lehet hogy biszex és a férfiak jobban érdeklik?
2021. okt. 29. 23:13
 2/14 A kérdező kommentje:
1#, nagyon homofób, kizártnak tartom.
2021. okt. 29. 23:14
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
"nagyon homofób" akkor ezzel máris gyanús :D Vagy nem hallottál még erről hogy a leghomofóbabb emberkék szeretik a seggbekukit, valahogy mindig kiderül
2021. okt. 29. 23:17
 4/14 anonim ***** válasza:
62%

A nagyon homofób még gyanúsabb. Persze lehet tényleg nem az, de sokszor aki legjobban ellene van, annál vannak ilyenek.

2021. okt. 29. 23:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem az a típus, inkább túl férfias, sportos, izmos, az a régi típusú megtestesült férfi.
2021. okt. 29. 23:23
 6/14 anonim ***** válasza:
77%

Létezik ám olyan biszex/meleg akiről meg nem mondanád, olyan férfias.

Pont ezért hiszik sokan azt, hogy aki nem olyan férfias, csak az vonzódik a saját neméhez. Közben meg nem.

2021. okt. 29. 23:28
 7/14 A kérdező kommentje:
Az utcán a nőket bámulja. Persze azt hiszi, nem veszem észre, de rendszeresen látom. És mikor szexelünk, irtóra be van indulva, érezhető rajta a heves vágy. Néz közben engem. És hát elég nőies vagyok. Ezek miatt sem hinném a fenti felvetést.
2021. okt. 29. 23:37
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
Erre csak annyit tudok mondani, hogy tudtad mit vállalsz. Miért akarod megváltoztatni, ha belementél ebbe?..
2021. okt. 29. 23:46
 9/14 anonim válasza:
100%
Az 1-est minek pontozták le? Ez is egy lehetséges opció. Lehet nem pont itt, de akkor is.
2021. okt. 29. 23:51
 10/14 anonim ***** válasza:

Én sem tudom, biztos görcsöt kaptam hogy léteznek ilyen emberek.

2021. okt. 29. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!