Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok szexelni online idegennel? Melyik oldalon lehet ilyet csinálni? Vagy perverz dolognak tartjátok? 37F
Már nem.
(te kérted, hogy nemet írjunk :D mert gondolom azt tudod, hogy nő vagyok, mivel azzal kezdted a kérdésed :D)
:)
Sokat vagyok vidéken, heti kétszer-háromszor szállodában, apartmanban stb alszom. Prostiért nem fizetek, de egy meccsnél néha többre vágyik az ember esténként.
Négyes, jó hülye vagy. Van lány, akivel szorosabb a kapcsolatom, ahogy mondani szokták, amolyan barátság extrákkal. Reméltem, hogy nem kell élettörténetet írnom egy egyszerű kérdéshez.
A többieknek köszönöm a valaszt.
Nyugi.. szépen leszavazzuk a fa**ba :D
online közös masztira gondolsz? azt messengeren is lehet .
:)
Közben kicsit formálódott az igényem, kötetlenebb, pikánsabb csetelés (ismerkedés?) is elegendő, azt meg itt is lehet, ahogy látom. Még új vagyok a gyk-n.
Persze ha erre is van tuti fórum, az is jöhet!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!