Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Megdöbbentő, illetve visszataszító számotokra, ha ilyen derül ki a férfiról?
A kérdés arra vonatkozna, hogy milyen reakciót vált ki belőletek, ha egy művelt, intelligens, iskolázott, több idegen nyelvet beszélő, dolgos, állami cégnél középvezető beosztású, emberileg teljesen normális, fiatal (20-as évei végén járó), jóképű férfiról - aki bár ennek kifele semmilyen jelét nem mutatja - az ismerkedés későbbi fázisában kiderül, hogy "beteges" szexszuális fantáziával rendelkezik?
Eleinte ezeknek semmilyen jelét nem mutatja, csak az ismerkedés többedik hónapjában finoman, de egyre többet beszél róla.
Akit érdekel a "beteges" alatt itt azt kell érteni, hogy többek között női dominanciás arcraüléses intenzív lovaglásra vágyik, arra vágyik, hogy a nő spricceljen elélvezéskor a szájába, illetve benne lenne a két férfi egy nő felállásban is.
A kérdésem általánosságban értendő. Találkozott már valaki hasonló szituációval, esetleg más beteges fantáziákkal? Ha ezen kívül minden klappol a férfival, akkor benne lennétek egy ilyen kapcsolatban?
Az arcon lovaglás mitől beteges? Én spec. azért szeretem, mert nekem férfiként az a legkényelmesebb pozíció a nyalásra, így tudok a legjobban a csaj puncijára és fenekére összpontosítani. Semmi alárendeltséget nem élek meg közben, sőt inkább az van, hogy a csaj vállalja a kényelmetlenebb pozíciót a kedvemért. Másrészt megvan az az élmény, hogy ha kinyitom a szemem, amit belátok, ott mindenhol a nő van.
Spriccelés: még nem találkoztam ilyennel. Ha valaki így élvez, akkor így élvez, mi a beteges rajta?
Hármas: na, az mondjuk nekem se lenne ínyemre (legalábbis nem 2F+N felállásban), de azért elég sok férfi érdeklődik ez iránt, iszonyú betegesnek számítana?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!