Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem visszataszító így lefeküdni egy nővel?
Van egy csaj aki eléggé be van indulva rám, csak a bibi, hogy van pasija, és nehéz összehozni, hogy eljöjjön hozzám. Eddig is csak 1x volt szex. A gond viszont az, hogy a legközelebbi alkalom amit meg tudna oldani az kedd délelőtt, de hétfőn meg tutira megy hozzá a pasija, mert most pirosbetüs van meg hétvégén se tudnak most találkozni.
Erre mondtam neki, hogy kösz de nincs kedvem a pasid után fél nappal az ő spermájának maradékát ízlelgetni.
Erre az volt a válasza, hogy nem muszáj kinyalnom. De szerintem ez így akkor is visszataszító.
Hát, ez van, ha más csaját dugod. Mellesleg, ha pár nappal később történne a dolog, akkor mi a különbség? Addigra kihipózza a sunáját, vagy maradék nélkül lebomlik benne az anyag már?
Szerintem legyen már benned annyi, hogy megbeszéled vele, hogy inkább hagyja ott a mostani pasiját érted és legyetek egy pár, vagy hagyd békén a csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!