Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat szeretném kinyalni miközben manikűrösnél van, hol találok erre alkalmas embert?
Figyelt kérdés
Sokszor fantáziálunk róla, hogyan kényeztetnénk egymást olyan helyeken ahol "nem szabad".
Értelemszerűen akárkihez nem állitanánk be ezzel a kivánságműsorral :D
Milyen ötletetek lenne a helyzet összehozására? 30/34 évesek vagyunk.
2021. okt. 27. 21:40
1/9 anonim válasza:
Max prostit tudsz sztem ilyesmire rávenni, hogy eljátssza a manikűrös szerepét...
2/9 anonim válasza:
ez nem jó ötlet, mert azért nehezen lehetne átvészelni egy kényeztetést mozdulatlanul, a kozmetikus meg nem tud dolgozni egy izgő-mozgó emberrel
4/9 anonim válasza:
Ha fizetsz neki érte, akkor bámiben benne van. Tudod, innen van az elnevezése is: MANI-kűrös
5/9 anonim válasza:
A távirányítós vibrátor megoldás kezdésnek nem lenne elég jó?
6/9 anonim válasza:
Érdekes az én párom is gyakran húzza azzal az agyamat, hogy eljön egyszer a szalonba és kinyal manikür közben, de még sose próbálta ki élesben. Pedig nagyon várom mindig mikor ott vagyok. Mindenesetre várom én is a tippeket. Hol van ilyesmire lehetőség?
Jövő héten nőgyógyászhoz megyek. Ott vajon belefér ilyen jellegű akció?
7/9 anonim válasza:
Hát bro' ilyen ötlettel a tényleges manikűrösök el fognak hajtani. Erre prostit tudsz megkérni az meg vagy tud körmöt építeni vagy nem (gyanítom az utóbbi).
8/9 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy bármelyik manikűrös pina-nyál szagban akarna dolgozni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!