Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lenne alkalmasabb? 24l
Egy ismerősömmel beszélgettünk és mondtam hogy felé leszek a napokban és azt mondta h mindenképp fussunk akkor össze. (Vele sokáig terveztük a szexet, mert nagyon kiszerettük volna próbálni egymást)
Hol lehetne nyugottabban beszélgetni, egy hotelben vagy egy apartmanban? Ha lehet nem csak beszélgetésre kerül a sor?
Illetve ilyenkor hogy érdemes viselkedni? Kerülni kell a szexről való témát, vagy ha felhozza akkor menjek bele?
Mind a kettő alkalmas, attól függ mennyi pénzeltek van.
Viselkedés tekintetében meg rajtad áll. :)
Igen tudom a viselkedést nem akarom begyakorolni vagy ilyesmi, mert az úgyis magától jön, csak nem tudom h ilyenkor mi zajlik le egy férfi ágyban ha feljön egy nőhőz beszélgetni.
És én foglalom a szállást, mert eddig úgy van h csak jön és dumcsizunk ezért nem tudom h ott marad-e vagy lelép.
#1 vagyok.
Szerintem, ha már téma volt ez köztetek, akkor nagy valószínűleg szeretné, hogy sor kerüljön rá.
Igazad van, de azt mondtam neki h mindenképp nekem kell foglalni.. Meg elhívhatna magához is de akk lehet h tényleg csak beszélgetni akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!