Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lenne alkalmasabb? 24l

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lenne alkalmasabb? 24l

Figyelt kérdés

Egy ismerősömmel beszélgettünk és mondtam hogy felé leszek a napokban és azt mondta h mindenképp fussunk akkor össze. (Vele sokáig terveztük a szexet, mert nagyon kiszerettük volna próbálni egymást)

Hol lehetne nyugottabban beszélgetni, egy hotelben vagy egy apartmanban? Ha lehet nem csak beszélgetésre kerül a sor?

Illetve ilyenkor hogy érdemes viselkedni? Kerülni kell a szexről való témát, vagy ha felhozza akkor menjek bele?

2021. okt. 4. 22:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%

Mind a kettő alkalmas, attól függ mennyi pénzeltek van.

Viselkedés tekintetében meg rajtad áll. :)

2021. okt. 4. 22:04
 2/16 A kérdező kommentje:

Igen tudom a viselkedést nem akarom begyakorolni vagy ilyesmi, mert az úgyis magától jön, csak nem tudom h ilyenkor mi zajlik le egy férfi ágyban ha feljön egy nőhőz beszélgetni.

És én foglalom a szállást, mert eddig úgy van h csak jön és dumcsizunk ezért nem tudom h ott marad-e vagy lelép.

2021. okt. 4. 22:08
 3/16 anonim ***** válasza:
43%
Ilyen elképesztő fogalmazási képességgel remélem ott fog hagyni.
2021. okt. 4. 22:11
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

#1 vagyok.

Szerintem, ha már téma volt ez köztetek, akkor nagy valószínűleg szeretné, hogy sor kerüljön rá.

2021. okt. 4. 22:11
 5/16 anonim ***** válasza:
73%
Ha annyira egymásrakattantok akkor a kocsiban is meg fog esni a dolog. :)
2021. okt. 4. 22:13
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha egy apartmanban (tipp: google, búvóhely) beszélgettek akkor igen hamar baszélgetés tud kialakulni :D Ismeritek egymást, döntsétek el mit akartok. Amúgy lehet túl konzervatív vagyok, de a pasinak illene helyet javasolnia.
2021. okt. 4. 22:16
 7/16 A kérdező kommentje:

Igazad van, de azt mondtam neki h mindenképp nekem kell foglalni.. Meg elhívhatna magához is de akk lehet h tényleg csak beszélgetni akar

2021. okt. 4. 22:22
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
7-es Ha önállóan lakik, akkor miért nem jó nála? Nyilván dugni akar!
2021. okt. 4. 22:25
 9/16 anonim ***** válasza:
76%
Nála tilos dugni?
2021. okt. 4. 22:30
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#7 jaaaa hogy jó nála is??? Akkor pofonegyszerű a helyzet: a lakása környékén lévő valamelyik nyugodtabb kávézóba ültök be beszéltetni és ha úgy alakul a társalgás akkor felmentek hozzá.
2021. okt. 4. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!