Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lenne alkalmasabb? 24l
Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel beszélgettünk és mondtam hogy felé leszek a napokban és azt mondta h mindenképp fussunk akkor össze. (Vele sokáig terveztük a szexet, mert nagyon kiszerettük volna próbálni egymást)
Hol lehetne nyugottabban beszélgetni, egy hotelben vagy egy apartmanban? Ha lehet nem csak beszélgetésre kerül a sor?
Illetve ilyenkor hogy érdemes viselkedni? Kerülni kell a szexről való témát, vagy ha felhozza akkor menjek bele?
2021. okt. 4. 22:01
11/16 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem önnállóan lakik sajnos.. Az anyjával amig tart a felújítás nála.
2021. okt. 4. 23:03
12/16 anonim válasza:
Felújítás aha.
És anyu megtiltja hogy dugjon?
13/16 A kérdező kommentje:
Gondolom nem, de anno mikor egyszer elhívott magához akkor nem akartam menni mert cikinek tartottam volna ha hallja az anyuja hogy engem hogyan.... És ha reggel összefutok vele :)
2021. okt. 4. 23:14
14/16 anonim válasza:
Cikinek? akkor veled is van baj.. a hotelben is hallani fogják a szomszédok. a recepciós is tudni fogja hogy baszni visznek. az nem ciki?
15/16 anonim válasza:
Amikor egyszer elhívott már magához, akkor is éppen felújítás alatt volt a lakása? 🙂 Gondolkozz egy kicsit! Nyilván azért foglaltat veled, hogy ne kerüljön neki semmibe! Hány éves a pasi?
16/16 A kérdező kommentje:
Igen, és mellette építkezik is.
Amúgy 31 éves
2021. okt. 5. 08:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!