Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szégyellnem kellene, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnem kellene, hogy ilyen rég nem feküdtem le senkivel?

Figyelt kérdés

Harmadik randink volt ma. Szóva kerültek az exek, korábbi kapcsolatok és randiélmények. Elmondtam neki hogy én 17 éves koromtól 23 éves koromig egy sráccal jártam. Vele feküdtem le, meg még miután szakítottunk két sráccal. Azóta (4 éve) senkivel.

Ezen a randipartnerem eléggé megdöbbent. Kvázi megfagyott a hangulat, hogy én kvázi szűz vagyok, meg hogyhogy nem jött össze senkivel a szex az elmúlt években.

Komolyan rosszul esett, olyan támadó ez a számonkérés. Mintha védekeznem kellene hogy én miért nem dugtam fűvel-fával csak mert megtehetem.

Szerintetek?

2021. okt. 25. 22:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Huszonéves korban évekig nélkülözni a szexet szerintem nem egészséges.
2021. okt. 26. 06:12
 22/30 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem hogy ezzel miért kell dicsekedni?

Nincs senkinek se köze hozzá, vagy úgy szeret ahogy vagy , vagy sehogy.

2021. okt. 26. 06:30
 23/30 anonim ***** válasza:
Én kapcsolatban nem szexeltem már lassan 2éve..oral is kb 3honapja volt
2021. okt. 26. 07:37
 24/30 A kérdező kommentje:

Nincs semmi trauma, és köszi a rám aggatott frigid jelzőért. A szexuális vággyal nincs probléma csak egy nagy csalódás után nehezen nyit az ember. Hipphopp eltelt egy év. Aztán megismertem vkit, aki 3 éven át húzta az agyam, többször majdnem lefeküdtünk, de végül mégse. Nem mintha magyarázattal tartoznék bárkinek is, de gondoltam leírom.

A dolgok néha bonyolultabbak mint első ránézésre tűnnek, ítélkezni viszont mindig egyszerű.

2021. okt. 26. 07:51
 25/30 anonim ***** válasza:
Hát negyedik randi nem lenne nekem, keress egy normális férfit.
2021. okt. 26. 08:34
 26/30 anonim ***** válasza:

Nekem meg egy olyan lánnyal nem lenne negyedik randi, akivel nem a program része a szex. Szóval végülis fair.

2021. okt. 26. 09:07
 27/30 A kérdező kommentje:
Jesszus... azt hol mondtam egy szóval is, hogy ezután apácának állok? Nyilván ha tetszik, akkor le fogok feküdni vele.
2021. okt. 26. 09:17
 28/30 anonim ***** válasza:
3évig huszonévesen huzza az agyad...na aza kemèny nem az, hogy 4évig szingli volt.
2021. okt. 26. 09:20
 29/30 anonim ***** válasza:

Az átlag már a negyedik randi előtt lefekszik a másikkal. Szóval mégis elég apáca tempóban toltad. Arról nem is beszélve, hogy az előzővel három évig nem jött össze, szóval vagy ő, vagy te blokkoltad a dolgot.

Ami azt illeti, ha második-harmadik randin nincs szex, én azt gondolom, hogy nincs meg a kémia, és lehet inkább hagyom a lányt, mert kár erőltetni. Mindig is azt kerestem (és találtam) aki annyira rám van kattanva, hogy ne gondolkozzon azon megéri-e játszmázni.

2021. okt. 26. 09:50
 30/30 anonim ***** válasza:
Bolondság.... Pl én is idén augusztus előtt másfél évig egy nővel sem feküdtem le, igen hiányzott a szex, és persze más is, de még a szakítás hatása alatt voltam és nehéz volt komolyan ismerkedni.
2021. okt. 26. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!