Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellnem kellene ezt?
A leirtak alapjan te vagy az alompasi:D szoval ne gorcsolj ezen semmigond nincs ezzel, csak nem ugy jott ki soha a lepes. Elofordul. Mindenesetre semmikepp se szegyellni valo a dolog, nem kestel le semmirol. Ha tenyleg ilyen srac vagy amit leirtal biztos nincs gondod az ismerkedessel, hamarosan valtozni fog ez az allapot. Ne gorcsolj ra az a lenyeg:)
L
Valószínűleg tudod is a kérdésre a választ, csak nem tudod megfogalmazni.
Tehát voltak kapcsolatok stb... csajozás, de nem tudsz szintet lépni.
Sok oka lehet. Szegyellősség, mikropénisz, rossz lányokat fogtál ki stb...
Vagy nem tudod megtartani a nőket. Általában ez a legnyilvánvalóbb. Ismerkedéskor fenntartasz egy álcát, ami pár hét alatt leomlik.
Ami az elején vonzó, az pillanatok alatt taszító és creepy lesz. Nem tudod elégg felizgatni a csajt.
Vagy egyszerűen csak udvarias nice guy vagy, amitől általában nem esik le a bugyi magától. Sajnos a nice guy-ok nagyritkán fordítanak.
Legyél kicsit tökösebb, izgalmas... feszegesd a határokat, legyél határozott talpraesett!
Életem első komolyabb kapcsolatát majdnem elszúrtam. Miért?
Mert túl kedves voltam, túl udvarias, túl félénk és jószívű... olyan jófiú voltam, hogy direkt nem mentem fel hozzá. Mert hogy ő jó kislány.
Később elmondta, hogy egy férfi mondja ki amit akar. Ha szexelni szeretne akkor mondja ki. Szó szerint azt mondta, hogy a nők néha azt mondják hogy "ne siessük el, ne gyere fel inkább" ... után meg megvesznek azért hogy lelépsz jófiúként!
Szr szerint azt mondta, hogy néha tessék rárúgni az ajtót, letépni a bugyit és hevesen szeretkezni :D Persze képletesen, nem erőszakra gondolt, hanem határozott kezdeményezésre.
Ennyi a titka... másnap felmentem, már az ajtóban elkaptam határozottan, és 4 órán keresztül hajnalig szeretkeztem vele. :d így vesztettem el a szüzességemet.
Ha volt pár kapcsolatod, meg flörtölnek veled, akkor nincs gond, egyszerűen a tettek mezejére kell lépni, és el kell jutni az ágyig. Én annó az első barátnőmet gyakorlatilag "elfelejtettem" megdugni. Ez alatt azt értem, hogy mivel gimisként otthon laktunk, valamennyi szervezést igényelt volna, hogy legyen egy alkalom, amikor nálunk vagy nála nincsenek otthon, vagy legalábbis tuti nem zavarnak meg. Én meg talán túlaggódtam a lebukás veszélyét, vagy a tökéletes alkalmat vártam és halogattam -- egyszóval elbalf.szkodtam a lehetőséget.
Persze tanultam belőle, és a második barátnőmnél már nem követtem el ezt a hibát. Rögtön ahogy éreztem hogy benne lenne, megszerveztem az alkalmat és onnantól ment minden.
Ha megvan a kölcsönös érdeklődés, onnantól már nem nehéz felpörgetni az eseményeket. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!