Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellnem kellene, hogy ilyen rég nem feküdtem le senkivel?
Harmadik randink volt ma. Szóva kerültek az exek, korábbi kapcsolatok és randiélmények. Elmondtam neki hogy én 17 éves koromtól 23 éves koromig egy sráccal jártam. Vele feküdtem le, meg még miután szakítottunk két sráccal. Azóta (4 éve) senkivel.
Ezen a randipartnerem eléggé megdöbbent. Kvázi megfagyott a hangulat, hogy én kvázi szűz vagyok, meg hogyhogy nem jött össze senkivel a szex az elmúlt években.
Komolyan rosszul esett, olyan támadó ez a számonkérés. Mintha védekeznem kellene hogy én miért nem dugtam fűvel-fával csak mert megtehetem.
Szerintetek?
8
Nyilván oka van, hogy nem voltál. Pl nem kellesz egyiknek sem...
Ezzel sem értek egyet. Ugyanaz a buta mentalitás.
Nem jönnék össze olyannal, akivel még nem feküdtem le. A szexualitás és intimitás fontos része egy kapcsolatnak, és igenis van amikor nincs meg a kémia vagy nem működik jól, akkor miért kockáztassak egy esetleges életen át tartó szenvedést (vagy itt anyázna ugyanez a bigott réteg, ha kapcsolatban szex után szakítana az egyik fél). Egy összepasszolás sok faktorból áll, ennek egyike a szex is. A barátnőmmel a második találkozásunkkor lefeküdtünk, és ott éreztem hogy ebből valami nagy lesz, pár hónapra rá már hozzám is költözött.
Mit foglalkozol vele?
Most őszintén
Intelligens ellenérv. :D Sajnos el kell, hogy keserítselek, a legszebb lány akit valaha láttam, és még egyet is ért velem. Ami azt illeti, nagyobb a szexuális igénye, mint nekem, szóval ő aztán tuti dobna egy hátast ha valaki azt mondaná, hogy négy éve nem dugták meg.
#16 ah tehát a város krvája. ok
itt mindenkinek álomszép nője van, tudjuk
Nem kellene. Sajat dontes. Szerintem ezerszer jobb mintha minden jottmenttel osszejottel volna.... en tutira ott hagytam volna. Mi az hogy kb szamonker?!....
(egy masik csaj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!